Ja tęż bym się podpioł pod temat bo bmnie znowu po tych ostrych rąbanych mrozach nie reaguje na lampke i w drzwiach i na podsufitce a także nie pokazuje na blacie że otwarte, natomiast szyba chodzi (mowa o drzwich prawy przód), sądze że mikrostyk bo kable całe. I teraz pytanie w którym miejscu trzeba grzebać czy w mikrostyku od pasarzera czy kierowcy? Czy można ewentualnie vagiem czy czymś innym sprawdzić co jest walnięte. (nie wiem czy ważne ale jesienią wywaliło mi błąd na vagu z tych dzwi ale po usónięciu do tych mrozów było ok)
[O2] Piasek za uszczelkami w drzwiach
Zwiń
X
-
[O2] Piasek za uszczelkami w drzwiach
Witam,
Niestety na parkingu w pracy podczas godzin urzędowania posypali kostkę brukową drobnym, sypkim piaskiem, pech chciał że tego dnia strasznie wiało i całe auto było w piachu. Teraz przy opuszczaniu szyb, wydaje mi się że słyszę drobny zgrzyt... wrrrr. Próbowałem to doprowadzić do porządku tj. szyba na dół, odkurzacza, sprężone powietrze, mokre chusteczki i patyczek, aby wyczyścić szybę na dole, gdy była podniesiona, ale wydaję mi się że feler pozostał, nie wiem gdzie ten piasek został. Jakieś sugestię ?
Pzdr
-
Komentarz