[O2] Piasek za uszczelkami w drzwiach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kundziajnik
    Ambiente
    • 2012
    • 108

Ja tęż bym się podpioł pod temat bo bmnie znowu po tych ostrych rąbanych mrozach nie reaguje na lampke i w drzwiach i na podsufitce a także nie pokazuje na blacie że otwarte, natomiast szyba chodzi (mowa o drzwich prawy przód), sądze że mikrostyk bo kable całe. I teraz pytanie w którym miejscu trzeba grzebać czy w mikrostyku od pasarzera czy kierowcy? Czy można ewentualnie vagiem czy czymś innym sprawdzić co jest walnięte. (nie wiem czy ważne ale jesienią wywaliło mi błąd na vagu z tych dzwi ale po usónięciu do tych mrozów było ok)
  • natash
    RS
    • 2011
    • 2599

Witam,

Niestety na parkingu w pracy podczas godzin urzędowania posypali kostkę brukową drobnym, sypkim piaskiem, pech chciał że tego dnia strasznie wiało i całe auto było w piachu. Teraz przy opuszczaniu szyb, wydaje mi się że słyszę drobny zgrzyt... wrrrr. Próbowałem to doprowadzić do porządku tj. szyba na dół, odkurzacza, sprężone powietrze, mokre chusteczki i patyczek, aby wyczyścić szybę na dole, gdy była podniesiona, ale wydaję mi się że feler pozostał, nie wiem gdzie ten piasek został. Jakieś sugestię ?

Pzdr

Komentarz

• wicher12
      Ambiente
      • 2008
      • 193

wodą z karchera

Komentarz

• jefry
        Rider
        • 2009
        • 411

rozebrać wyczyścić złożyć i cieszyć sie ciszą i nie porysowanymi szybami
        Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.

Komentarz

• natash
          RS
          • 2011
          • 2599

Jakieś wskazówki jak to zrobić?

Komentarz

Pracuję...