daro.12, Ten Nikonik z którymś z kitowych obiektywów (zamierzam nabyć)? :diabelski_usmiech
silonik nagle zgasł i juz nie zapalił bład 01314
Zwiń
X
-
silonik nagle zgasł i juz nie zapalił bład 01314
Witam i pozdrawiam mam problem od kilku dni niemoge uruchomić swojej octavi silnik 1,9 tdi AHF zgasła bodczas jazdy i juz nie zapaliła rozrzad ok wszystkie kontrolki po za kontrolką od grzania świec zarowych ok przejtrzałem bezpieczniki pomierzyłem wartosci czujników, podłaczyłem komputer i wskazał brak komunikacji z sterownikiem silnika przekażnik 109 nowy kupiony a kontrolka od świec żarowych nie pali od momentu kiedy auto zgasło pomużcie mi juz pomysły sie skaczyły po jak sprawdzic zasilanie na kompie ja sprawdzałem na wypiętej wtyczce i w tedy jest brak jak podpieta to jest???? sam juz niewiem pozdrawiamLaurin & Klement 1.9TDI AHF
-
-
tomigs, ale silnik kręci ? to może być jakiś inny przekaźnik jeszcze , miałem z tym jajka pare tygodni temu tylko że objawy inne. poszukaj jakiegoś bardzo dobrego elektronika może..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
ja mam podobnie. Zatankowałem ON przyjechałem pod dom i zamknąłem pilotem. Zapomniałem coś otworzyłem pilotem i włączył się alarm. Wyłączyłem dopiero za 3 razem ale silnika już nie odpaliłem. Świeci się kontrolka pomarańczowa z kluczykiem, rozrusznik kręci ale silnik nie pali. Teraz auto stoi w Dunkierce i czekam do poniedziałku na diagnozę. Obsługa klienta to oddzielna bajka.
Komentarz
-
Komentarz