Zamieszczone przez loponez
Mocowanie chłodnicy
Zwiń
X
-
Mocowanie chłodnicy
Witam
Wczoraj przy sinych opadach deszczu przednim spojlerem hokejem zderzaka zachaczylem o kraweznik, po obu stroach na dole sa gumy utrzymujace chlodnice i jeden plastik w gumie mi sie wylamal czy to cos powaznego dzis chce podjechac do magika zeby zobaczyli czy nic powaznego sie nie stalo
-
-
andriu79, jeśli dobrze myślę to nie połamałeś nic ważnego, niestety dokładnie nie wiem co połamałeś, bo przejrzałem dokładnie swoje zdjęcia z wymiany chłodnicy i żadnych plastików tam nie widziałem. Musiałbym zobaczyć to na żywo. Przyjedziesz na spota w Zielonej Górze obczaimy :wink: Swoją droga nie masz osłony silnika pod spodem ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
andriu79, przejrzałem zdjęcia chłodnic i żadnych gum z plastikami nie zauważyłem. Coś stuka, gruchocze, przeszkadza w jeździe? Jeżeli nie to nic się nie stało :lol:
Wiem, że jesteś z ZG - widzę profil :P czarna O2? pewnie nie jesteś obklejony :P"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
nie nie jestm obklejony mam po prawej myszke miki
FZ 69 tylko jest jedna tak czarna perla ogladalem twoje zdjecia i w sumie na zdjeciu drugim z punktu 8) Wyciągamy chłodnicę poprzez obniżenie całości z belką po obu stronach za zakonczenia i wlasnie jedno urwalem
Powiedz mi jak ci pali po rozgrzaniu silnika>?'
Komentarz
-
-
ja mam problem jak sie nagrzeje tzn 90stopni na zegarze zgasze wyciagne kluczyk i znow chce odpalic i lipa musze troche potrzymac zeby zaskoczyl ale tylko jak jest nagrzany, slyszalem juz wiele opinii ale najczesciej powtarza sie jedna ze trzeba zwiekszyc dawke startowa paliwa to samo mi powiedzieli an skodzie w zg ale w zielonce nikogoi takiego nie znalazlem slyszalem tylko o jakims gosciu z leszna co zna problem
[ Dodano: Wto 06 Wrz, 11 10:37 ]
na zdjeciu pkt 8 Nasz samochód bez chłodnicy wygląda następująco
wystaje ci patrzac wprost wystaje ci pret i wlasnie obok teggo pretu obok ponizej troche w lewo jest ten plastik i wlasnie ten plastik urwalem ktory miesci sie tez po drugiej stronie odbicie lustrzane
Komentarz
-
Komentarz