to, co mogę dodać odnośnie HP to mam stary model lapka na pentium M działa mi do dzisiaj, ale to stary model inna technologia nie będę się wypowiadał, za to teraz miałem okazję używać probooka i na 1 rzut oka świetne wykonanie, wpada w oko, ale po chwili zauważyłem wady: obudowa owszem fajna co z tego jak strasznie ciężka, bardzo słabe głośniki, słaba kamerka. Jednym słowem powiem tak probook ma ambicje bycia sprzętem z górnej półki i najlepiej prezentuje się właśnie na półce w sklepie.
[O2] Odpiecie gniazda diagnistycznego (bez uszkodzenia)od ob
Zwiń
X
-
[O2] Odpiecie gniazda diagnistycznego (bez uszkodzenia)od ob
Mam pytanko do osób, kótre odpinały gniazdo diagnostyczne od obudowy. Kiedys wieczorkiem jak odkrecilem obudowe to właśnie za bardzo do gniazdo sie nie dało odłaczyc. Na dniach bede chciał wyjac obudowe, bo bede kombinował przy Cb radiu......
-
-
Zamieszczone przez Enriqueztam są takie 3 wkurwiające zapadki. Płaski mały śrubokręt i dajesz radę.
Na fotce zaznaczyłem gdzie mi sie wydaje, ze sa zaczepy - jezeli w innym miejscu to prosze fotke przerobic. Gniazdo wychodzi w kier fotela? Czy w kierunku komory silnika?Załączone pliki
Komentarz
-
-
piotrek_os, zapadki są trzy. Jedna centralnie na środku na górze i dwie bliżej boków ( ale też na dolnej krawędzi ) na dole. To są takie duże "U" które jedną stroną trzyma się gniazda a drugą zapiera o plastik. Śrubokręt wkładasz od przodu ( od strony fotela kierowcy ) a gniazdo wychodzi do tyłu ( czyli w stronę silnika ) z tego plastiku.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Nawet na allegro http://allegro.pl/schowek-pod-konsol...797997486.html łatwiej było uciąć....
Komentarz
-
Komentarz