Mam do Was pytanie. Te święta (samochodowo) zaliczam do średnio udanych. Jechałem sobie z rodzinką w piątek na święta i na jednym z objazdów pod Wrocławiem pani potężną Toyotą Yaris jechała sobie 30km/h środeczkiem i zmusiła mnie do zjechania na krawędź jezdni gdzie w ładnej dziurze wysypany był gruz (jako element uzupełniający). Pech chciał, że dostałem kamieniem spod własnego koła w próg, od spodu. Skończyło się na tym, że kamień wybił dziurę w "baranku" od spodu progu zrywając przy tym trochę lakieru. Teraz mam ładnie świecącą izolację
Macie doświadczenia z naprawami lakierniczymi we Wrocławskich ASO? Widziałem już w tym wątku, że ktoś był niezadowolony z GALL-ICM. Osobiście nie mam do nich zaufania więc tak czy inaczej ciężko było by mi odstawić tam samochód mimo, że samochody do napraw lakierniczych wysyłają do firmy zewnętrznej.
Myślałem o odstawieniu samochodu do ASO Elcar. Ktoś miał z nimi do czynienia jeśli chodzi blacharkę? Wizyty do tej pory u nich raczej na plus, ceny Ok...
Będę wdzięczny za info...
Macie doświadczenia z naprawami lakierniczymi we Wrocławskich ASO? Widziałem już w tym wątku, że ktoś był niezadowolony z GALL-ICM. Osobiście nie mam do nich zaufania więc tak czy inaczej ciężko było by mi odstawić tam samochód mimo, że samochody do napraw lakierniczych wysyłają do firmy zewnętrznej.
Myślałem o odstawieniu samochodu do ASO Elcar. Ktoś miał z nimi do czynienia jeśli chodzi blacharkę? Wizyty do tej pory u nich raczej na plus, ceny Ok...
Będę wdzięczny za info...
Komentarz