[O1] Czy to skrzynia?
Zwiń
X
-
jeśli to skrzynia to powinno wyć ci lekko na 5tym biegó(górne łożysko) może po prostu lekko na kole dwumasowym szumi, ja bym skrzyni nie ruszał najwyżej zalał olejem nowym tylko też ostrożnie żeby wlać w odpowiedni otwór bo juz tacy byli co sprzęgło zalali :] a ha ja skrzynie naprawiałem za mniej niż 800 zł. nikt ci jej nie wyjmie i nawet do niej nie zajrzy... rzeróją cholery na nas ;/ pozdroPamiętaj-Serwis to ostatecznosć...
Komentarz
-
-
Ehh od nadmiaru obowiązków nie miałem kiedy zajrzeć a szumi coraz głośniej. Więc rocznik 2002, historia znana jak zawsze w przypadku używanych aut... A szum jest tylko i wyłącznie w momencie gdy nie wciskam sprzęgła i auto stoi na jałowym, w momencie naciśnięcia sprzęgła wszystko cichnie.... :?: :?: :?: :?: :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryumocne wskazanie na łożysko oporoweAGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
-
żeby wymienić samo łożysko oprowe nie trzeba wyciągać skrzyni biegów
Nie wiem o jaki szum chodzi nie słyszałem tego ale jeżeli łożysko oporowe sie rozsypie to wszystko pójdzie do skrzyni, skutki? Skrzynia do wymiany a jeśli zdążysz się zatrzymać to i tak będzie trzeba rozpoławiać skrzynie żeby wyciągnąć metalowe kulki.
Odwołuje post pomyliłem rodzaje skrzyni :P tak jak napisałem jest w golfach i seatach ibiza.
Komentarz
-
Komentarz