hmm to ten samochod http://kupuzywane.moto.onet.pl/skoda...C20875954.html - mozna powiedziec ze rocznie pokonywal 15 tys km ???? jazda probna w terenie z wyloczonym radiem oraz rzut oka z gory plus z dolu i poinienes wiedziec co to za autko tak mi sie wydaje :P diabel tkwi w szczegołach :P
za chiny ludowe bym tego nie wziął - powód jeden !!! czysty silnik tutaj jest tylko jeden co tak dba o samochód... jakoś smierdzi mi to wielkim szmelcem - nie wierze że jest to zajebista oferta... no ale może... bez DOKŁADNEGO sprawdzenia fury nawet ze symetrią nie odważył bym się. Lepiej dołożyć troche kasy i wydać na diagnostyke a nie wpierdzielić sie na mine.
jesteś wyjątkiem od reguły, zauważ że wiekszość samochodów ma myte silniki bo rzuca olejem ( nie generalizuje ). Co do Pewności to Pewna jest tylko śmierć i podatki. Kupując fure to jednak zasada ograniczonego zaufania...
w sumie samochod 3 lata , garazownay , serwisowany i jezeli wlasciel dbal o niego dokladnie to dlatego tak ladnie wygloda-w sumie 3 lata tylko czyli jak nówka, pytanie czmeu tak malo chce :/ okazja !!!! okazja czyni zlodzieja
Witam.
Samochód zakupiłem pomimo waszych wątpliwości. (byłem ze specjalistą z serwisu)
Wygląda i jeździ znakomicie. (no chyba że coś się wysra ale tego nie przewidzi)
Dzięki wszystkim za rady.
pzdr
Komentarz