[O1] Szyberdach - pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pomodorotyzmoro
    Classic
    • 2013
    • 2

Walus, dla mnie te felgi o niebo lepsze
  • Gutek
    Classic
    • 2011
    • 10

Czy to normalne że w octavi przy gaszeniu silnika szyberdach (gdy był otwarty) nie domyka się sam i tak możemy zamknąć samochód i odejść, a gdy wracamy odpalamy samochód to szyberdach jak na złość się zamyka i musimy czekać na ponowną możliwość jego otwarcia.

Komentarz

• kermittt
      Classic
      • 2011
      • 9

U mnie zamyka się sam po zamknięciu auta (tak samo jak szyby boczne) natomiast po otwarciu i odpaleniu mimo pokrętła ustawionego w poprzedniej pozycji nie otwiera się sam.

Komentarz

• Damian_krk
        Classic
        • 2011
        • 33

mam tak samo po zamknięciu auta wszystkie szyby ida w górę a szyberdach zostaje, natomiast jak odpalam samochód to szyberdach sie zamyka, tez się zastanawiam czy tak ma być?

Komentarz

• Szkodnicki
          L&K
          • 2011
          • 1084

Witam.
          W mojej Okcie po zgaszeniu auta, ani szyby, ani szyberdach sie nie zamykaja. Dodatkowo jak mam szyberdach otwarty na full i od razu chce go zamknac, to zamyka sie do polowy i spowrotem otwiera na max (zamykajac z kluczyka - szyby sie zamykaja, a szyberdach znowu do polowy i spowrotem ). Jesli chce go zamknac, to musze pokretlem sie bawic po pare "kresek", az calkiem zamkne.
          Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
          ----
          Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce

Komentarz

• subyello
            Classic
            • 2010
            • 28

W mojej O1, jak sie wylaczalo autko to sie sam zamykal. Troche to wkurzalo, az nie raz chcialem aby zostal otwarty. :evil:
            2005 Octavia II 1.9 TDI 4x4

Komentarz

Pracuję...