Sterownik silniak Oct. II, używany lub naprawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maxtiger
    Classic
    • 2013
    • 3

Zamieszczone przez kabanos
    sew1981, gdzieś tu na forum widziałem akcję, jak gość skodziną zahamował przed tirem, bo mu przeszkadzało jego wcześniejsze wyprzedzanie. Dzięki wideorejestratorowi nie było o czym gadać, tak że ostrożnie z hamowaniem :wink:
    Co do podawania numerów rejestracyjnych, to telewizja trochę inaczej funkcjonuje niż zwykły Kowalski. Prosty przykład: jeśli zrobię sobie zdjęcie przed Wawelem i przy okazji zciągnę kilka blach, to przed wrzuceniem na jakiś portal społecznościowy, lub przed pokazaniem znajomym mam je wymazać? To jakaś paranoja. :roll: Najgorsza jest IMO obojętność.
    kiepski przykład,

na bazie mojej wiedzy z zakresu fotografii
    jeżeli robisz zdjęcie Wawelu i ktoś się w tle pojawi to możesz takie zdjęcie publikować, natomiast jak robisz zdjęcie super laski na tle Wawelu to już bez jej zgody nie możesz publikować.

W telewizji jest chyba podobnie, tj. jak jest jakiś prezenter na tle ulicy i tą ulicą jadą sobie autka to nie zasłaniają tablic, natomiast jeżeli głównym podmiotem programu jest jakiś konkretny pojazd to wtedy są zasłonięte.

PS Ja też nie jestem za prezentowaniem tablic rejestracyjnych na tego typu filmikach.
  • maciasss
    Classic
    • 2011
    • 6

Witam, potrzebuje pomocy. Auto to octavia II 2.0 TDI BKD 140. Poszukuje uzywanego sterownika silnika do tego samochodu o numerach 03G 906 016 DS lub magików, którzy są w stanie zdiagnozowac moj komputer i go naprawic. Chodzi mi o warsztat z trojmiasta.

Sprawa pilna, mój telefon 601 841 525.

Maciej

Komentarz

Pracuję...