Tony065, ad 2) Ja się wybieram
Przekładnia kierownicza
Zwiń
X
-
Przekładnia kierownicza
Witam wszystkich
Miałem niemiłą przygodę z dzirami na polskich drogach , jechałem trasą na kutno , predkośc około 100 km i nagle jak z nikąd huk , łomot jakby auto sie rozlatywało , okazało sie że przyczyną było ..... Guz po naprawie dziury w asfalcie , taki nadlany fragment .Poszła do smieci opona , felga przezyła , no i łożysko już wymienione.
Jednak to nie koniec , podczas skrecania kierownicą słychać było skrzypienie , metaliczne skrzypienie , Serwis usunął i tą usterkę twierdzac ,ze przyczyna była blacha osłonowa miedzy ...uwaga przekładnią kierowniczą i układem wydechowym , fakt skrzypienie ustało , jednak ja martwie sie , skoro padło łozysko , to moze i przekładnia oberwała ,
według was , jak bardzo taki strzał .... mógł lub nie uwalic przekładnie , nie ma innych objawów , koło kierownicy kreci sie bez zbednych oporów i nierownosci , jak sprawdzic czy przekładnia nie oberwała.
dziekisuperb 2.0 tsi
-
-
Re: Przekładnia kierownicza
Zamieszczone przez darooo... jak bardzo taki strzał .... mógł lub nie uwalic przekładnie , nie ma innych objawów , koło kierownicy kreci sie bez zbednych oporów i nierownosci , jak sprawdzic czy przekładnia nie oberwała. ...Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz