Skrzynia biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • niebieski9
    Drive
    • 2010
    • 56

Skrzynia biegów

Zamieszczone przez octaviars1
    A no to jak samolot to co innego. Myslalem, ze o 8 masz odlot.
    to bym się w ogóle nie przejmował bo musiałbym być o 6 rano i poranne korki jeszcze by mnie nie dotyczyły.

Grunwaldzka jest caly czas robiona, najbardziej w samym centrum i wlasnie przed skrzyzowaniem z Malwowa bo tam zajezdnie czy cos robia dla tramwaji ale mozna przejechac.
    Czyli jeśli dobrze rozumie to akurat robiony jest kawałek , który mnie interesuje.

Bukowska jest masakra od centrum do King Krossa. Potem jest normalnie. W okolicach stadionu dawno nie bylem, ale wiem, ze tam caly czas cos robia. Teraz jak jest euro to jeszcze wiecej pewnie dlatego mowilem, ze troche czasu trzeba poswiecic na przejazd. Ja bym chyba jednak druga trasa pojechal.
    Ale roboty do samego King Krossa czy krzyżówki Bułgarska/Bukowska ?

[ Dodano: Czw 31 Maj, 12 11:16 ]
    BADYL, całkiem prosta droga bo wydaje się , że jadę bokiem i jakby nie w kierunku centrum.Tylko nie ma na Kolejowej,Poznańskiej/Złotowskiej wykopek ??
    Pozdrawiam serdecznie
  • andriu79
    Ambiente
    • 2008
    • 239

Skrzynia biegów

Witam wszystkich
    Moja zonka wracajac z pracy usłyszała na piatym biegu chrobotanie podczas dodawania gazu.Wziałem auto celem przetestowania - biegi wchodza plynnie bez problemow po wlaczeniu piatki zaczyna sie chrobotanie niezaleznie czy doda sie gazu czy taki objaw mam tylko na piatce
    co sie dzieje czy skrzynia sie konczy

[ Dodano: Czw 27 Paź, 11 13:58 ]
    no i wszystko jasne poszedl tryb w piatym biegu i znow wydatki az milo

Komentarz

Pracuję...