Zamieszczone przez SP9XWW
[O1] Check engine na tablicy ?!?
Zwiń
X
-
[O1] Check engine na tablicy ?!?
Panowie i Panie
Mam takie pytanie :-))
Czy kontrolka chceck engine winna sie swiecic przy odpalaniu auta?
Pytam bo ostatnio zaliczylem pierwszego notlaufa ale nie zapalil mi sie chceck :-// i tak sie zastanawiam czy nie zawsze sie pali czy mam przepalona kontrolke moze? Stad pytanie :-))
Mozna jakos sprawdzic czy ta kontrolka jest sprawna?!?!
Z gory dzieki za pomoc :-))))
-
-
Zamieszczone przez fryta1979Mozna jakos sprawdzic czy ta kontrolka jest sprawna?!?!
Zamieszczone przez fryta1979Pytam bo ostatnio zaliczylem pierwszego notlaufa ale nie zapalil mi sie chceckGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Może też się zacinać zawór wg.
Możesz sprawdzić go kupując w aptece największą strzykawkę i podczas pracy silnika podłączyć ją pod zawór sterujący (gruszkę) wg. Obserwując czy chodzi płynnie, zrób to na zimnym i ciepłym silniku. Co prawda w pasku 110km miałem taki przypadek że łapał notlaufa jak był zimny a jak był ciepły to łopatki chodziły.
Zamieszczone przez fryta1979zaslepic egrGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikolaj93Może też się zacinać zawór wg.
Możesz sprawdzić go kupując w aptece największą strzykawkę i podczas pracy silnika podłączyć ją pod zawór sterujący (gruszkę) wg. ...
Niestety ja nie pomoge... Ale podpięcie pod kompa to podstawa żeby sprawdzić dlaczego?
Ale może za niskie ciśnienie doładowania? (teoretyzuje)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Space99Przecież pisze że ma bez zmiennej geometrii...
Niżej masz schemat podciśnień z n75.Załączone plikiGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
Komentarz