Podkładki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • purgalm
    Classic
    • 2013
    • 1

Podkładki

Zamieszczone przez eaglemirek
    Damian Superb elegancki - widziałem, siedziałem Teraz to się błyszczy, glinkowałeś :?: czy tylko podstawowe czyszczenie i wosk :?:
    Felgi ładne i na żywo lepiej się prezentują :!:
    Szerokości i wielu kkm bezawaryjnej jazdy życzę
    Mirku czyszczenie pasta Meguiaris Ultimate Compound,a nastepnie wosk Meguiars Gold Class Quik Wax takze troche machania przy tym pierwszym wynalazku było ale efekt jak widac :diabelski_usmiech Woskowanie to juz radocha Dzieki za uznanie moich trudów :szeroki_usmiech
  • Koksek17
    Classic
    • 2011
    • 3

Podkładki

Witam. Mam pytanie: Ile podkładek powinno być pod wtryskami w Octavi I 1.9 TDI ??

Komentarz

• Tomek_dx
      Rider
      • 2008
      • 398

Jedna... A skąd to pytanie?
      Tomek

Komentarz

• Koksek17
        Classic
        • 2011
        • 3

Pytanie jest stąd iż, wymieniłem wtryski w mojej skodzie i w starych były 2 podkładki a założyłem nowe, a w nich była tylko 1. Dzięki za odpowiedź

Komentarz

• Tomek_dx
          Rider
          • 2008
          • 398

A to wcześniej jakiś "kowal" a nie mechanik wymieniając wtryski nie zdjął z wtrysku podkładki bo pewnie była zapieczona a nie chciało mu się jej podwadzić i usunąć. I weź tu oddaj auto do mechanika

Dla potomnych instrukcja wymiany wtrysków z obrazkami:
          Tomek

Komentarz

• Koksek17
            Classic
            • 2011
            • 3

Raczej tak ponieważ ta stara podkładka była jakaś taka przylepiona i popękana do tego wtrysku a nowa już nie (widać było różnice w chociażby czystości podkładek i łatwości jej zdjęcia) :d

Komentarz

Pracuję...