ale za to fele robią robotę
Problem po naprawie skrzyni O2
Zwiń
X
-
Problem po naprawie skrzyni O2
Witam
Tydzien temu odebralem mojego szkodnika od mechanika po wymianie 5tego biegu w skrzyni. Generalnie chłopaki przejrzeli cała skrzynie wymienili olej. Wczoraj bylem u nich zeby mi troche na cięgnach podregulowali no i wczoraj ladnie wszystko grało. Wczesniej przed regulacją ciegien ciezko wchodziła mi rano 1 i 2. Dzis podczas jazdy mialem problem zeby na światlach wbic 1 czy 2 nie wiem czym jest to spowodowane po przejechaniu 5 km biegi wchodza jak zloto
Przy wymianie sprawdzali dwumase i niby jest dobra
Nie wiem co sie dzieje Prosze o porade
-
-
andriu79, jaki masz olej? Jeżeli sportowy Motul do skrzyń, to tak będzie przez jakiś czas niestety. Ja u siebie tak miałem, potem było OK.Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
770zl
[ Dodano: Sro 16 Lis, 11 11:59 ]
ale mam teraz inny problem podczas naprawy skrzyni sprawdzali dwumase Stwierdzili, że wszystko ok., dwumasa nie ma luzów. Ale od tygodnia jak stoję na zimnym silniku to z lewej strony słyszę chrobotanie po wciśnięciu sprzęgła ustaje. Taki objaw mam tylko na zimnym silniku.
Nadmieniam, że jakieś 40 tys temu miałem wymienianą dwumasę i sprzegło
[ Dodano: Sro 16 Lis, 11 12:00 ]
ale mam teraz inny problem podczas naprawy skrzyni sprawdzali dwumase Stwierdzili, że wszystko ok., dwumasa nie ma luzów. Ale od tygodnia jak stoję na zimnym silniku to z lewej strony słyszę chrobotanie po wciśnięciu sprzęgła ustaje. Taki objaw mam tylko na zimnym silniku.
Nadmieniam, że jakieś 40 tys temu miałem wymienianą dwumasę i sprzegło
Komentarz
-
Komentarz