po krótkiej przerwie, czas na zaprezentowanie kilku małych modów( a może nawet modzików) które zaszły w aucie
może nie powalają na kolana ale dla mnie dzięki nim auto od razu milej wygląda
1. na pierwszy ruch poszedł nowy wyłącznik świateł awaryjnych z wersji po FL
2. pojawiło się ponownie logo OCP na grill-u( które nie wiedzieć czemu poprzednia właścicielka zdjęła przed sprzedażą :P , i musiałem męczyć się z montażem od nowa )
3. została zamontowana końcówka z RS-a na początku myślałem żeby zrobić obie równo ale potem doszedłem do wniosku w trakcie robienia przymiarek ze zrobie podobnie jak jest w RS-ce czyli jedna trochę krócej. moim zdaniem wyszło spoko i wygląda napewno ładniej niż zagięte w dół rureczki
za końcówkę oraz wyłącznik podziękowania dla misiek^wro
i na koniec kilka fotek ogólnych
może nie powalają na kolana ale dla mnie dzięki nim auto od razu milej wygląda
1. na pierwszy ruch poszedł nowy wyłącznik świateł awaryjnych z wersji po FL
2. pojawiło się ponownie logo OCP na grill-u( które nie wiedzieć czemu poprzednia właścicielka zdjęła przed sprzedażą :P , i musiałem męczyć się z montażem od nowa )
3. została zamontowana końcówka z RS-a na początku myślałem żeby zrobić obie równo ale potem doszedłem do wniosku w trakcie robienia przymiarek ze zrobie podobnie jak jest w RS-ce czyli jedna trochę krócej. moim zdaniem wyszło spoko i wygląda napewno ładniej niż zagięte w dół rureczki
za końcówkę oraz wyłącznik podziękowania dla misiek^wro
i na koniec kilka fotek ogólnych
Komentarz