Wystąpił u mnie problem z lusterkiem lewym. Składam je elektrycznie wszystko działa. Przekręcam kluczyk lusterka się rozkładają a lewe idzie za daleko i muszę je ręką przytrzymać aby za bardzo się nie wyginało w drugą stronę. Składając ręcznie czuję jakby jakiejś blokady nie było. Możliwe ktoś próbował je odgiąć złamać;/ ? Auto stało przez 2 godzinki w ciemnej uliczce ale tam żywej duszy nie było. Dodam że był mróz w nocy.
Morten84, dochodzę do wniosku że im mniej elektroniki tym lepiej i umysł zdrowszy:P
domino_EL, dzięki poczytam zobaczymy, gwarancja jest to jest szansa że naprawią za free :diabelski_usmiech już się kiedyś na mieście widzieliśmy to jeszcze starą OII jechałem :P pozdrawiam
Nie ma co sie przejomować. Ja miałem rok temu tak samo. Jeżeli jest dużo wilgoci lub wcześniej myłeś samochod i zostawiłeś go na mrozie z złożonymi lusterkami to może być taka sytuacja że zębatka nie chwyta zaczepu i lusterko sie wywija. Po prosut nie skladaj lusterk jeżeli wiesz że zostawiasz go na dłużej na mrozie
Komentarz