Zamieszczone przez cysterniarz
jak poznac Angielskie reflektory ksenonowe do OCT 1
Zwiń
X
-
jak poznac Angielskie reflektory ksenonowe do OCT 1
Tagi: Brak
-
-
saczo, pełno tego w internecie. Wystarczy wpisać w google...
Przeczytaj ten wątek. Rozjaśni Ci sytuację, bo te zdjęcia co wkleiłeś nic nie mówią :wink:
Czy ktos orientuje sie w oznaczeniach, czy dany reflektor jest od wersji angielskiej czy europejskiej? Potrzebuje wymienic lewy soczewkowy i nie chcialbym sie naciac na anglika. Chodzi mi o oznaczenia wytloczone przy gornych mocowaniach. Jesli mozna to prosilbym o fotki oryginalnego anglika i eur...
Lampa angielska ma oznaczenie E11. Po założeniu lampy kontynentalne powinny oświetlać Ci lewą stronę. Można to sprawdzić w prosty sposób stając przy ścianie. Powinieneś mieć takie oświetlenie
Tematy na forum OCP:
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez saczotak tylko ze ja te lampy chce kupic na allegro i powiem szczeze ze maja atrakcyjna cene
nie wiem tylko jak moge je rozpoznac nie zakladajac ich do samochodu
od sprzedajacego dzieli mnie jakies 720 kmILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
saczo, powiększyłem zdjęcia, które wkleiłeś. Na lampach jest nr 1U1 941 016M. Zgodnie z tym symbolem wychodzi mi, że jest to jest lampa zespolona z p.mgielnymi czyli stary typ lampy do Octavii I. Jest to wersja kontynentalna europejska. Anglik podejrzewam miałby oznaczenie 1U2941016M. Podobnie oznaczane są lampy w O II - angielska 1Z2, kontynentalna 1Z1
Po za tym za 500 plnów za xenony to jak za darmo, kupujesz od firmy więc są zobowiązani do wystawienia Ci FVAT i przyjęcia zwrotu :wink:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andru123i jak tam ? kupiłes te lampy ?
może ja byk zakupił
ale wydaje mi sie ze cena 1600zl bo takie pozostaly jest troszke wygorowana
a moze sie myle????
Komentarz
-
Komentarz