dziś w nocy trochę powiało ale dziwnie takimi zrywami. stary bar zaliczony. w ogóle polaków nie spotykałem aż dziś swojaków z Podlasia dorwałem na parkingu pod najstarszym drzewem oliwnym
[Inne] lekkie wibracje (smyranie) na pedale hamulca i gazu
Zwiń
X
-
[Inne] lekkie wibracje (smyranie) na pedale hamulca i gazu
witam
jako ze terkotalo mi cos w fabce oddalem ja do aso. juz jedno aso ogladalo mi to auto tak pirazy oko , ale nic nie znalezli. wiec oddalem juz tak na powaznie do drugiego aso , gdzie mam zaufanego mechanika.
jako ze terkotalo jakby w srodku auta mechanik rozebral do golej blachy cala deske rozdzielcza. i nic
w koncu sie udalo. okazalo sie ze rura laczaca obudowe filtra powietrza z chlodnica byla nie spasowana.
zlozyli wszystko do kupy. ogolnie jakby troche inaczej sprzeglo lapalo ,ale in plus
ale dodatkowo jak wsiadlem od razu wyczułem ze mi pedal hamulca zaczal wibrowac . sa to lekkie wibracje jak stoje na swiatlach i trzymam hamulec.sa to bardzo lekkie wibracje, takie smyranie po nodze.
podobne jest na pedale gazu ale jeszcze lżejsze (przy jezdzie ze stala predkoscia)
ma ktos pomysl co sie stalo po zlozeniu auta do kupy??
-
-
sprawa rozwiazana. u sku#$@yna ZIMNEGO wmawiali mi ze to podcisnienia w silniku
janko to nie maybach
ale.....zle zamontowany filtr powietrza.....u bednarka naprawili w 5 minut.u ZIMNEGO chcieli wziac auto na tydzien
bede kolo zimnego to pojde do kierowniczki salonu na skarge bo to co sie tam wyczynia przechodzi wszelkie granice
Komentarz
-
Komentarz