[Inne] lekkie wibracje (smyranie) na pedale hamulca i gazu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czerad2
    Drive
    • 2011
    • 45

dziś w nocy trochę powiało ale dziwnie takimi zrywami. stary bar zaliczony. w ogóle polaków nie spotykałem aż dziś swojaków z Podlasia dorwałem na parkingu pod najstarszym drzewem oliwnym
    czerad2
  • xtremesystems
    RS
    • 2010
    • 2254
    • Hyundai

witam

jako ze terkotalo mi cos w fabce oddalem ja do aso. juz jedno aso ogladalo mi to auto tak pirazy oko , ale nic nie znalezli. wiec oddalem juz tak na powaznie do drugiego aso , gdzie mam zaufanego mechanika.

jako ze terkotalo jakby w srodku auta mechanik rozebral do golej blachy cala deske rozdzielcza. i nic

w koncu sie udalo. okazalo sie ze rura laczaca obudowe filtra powietrza z chlodnica byla nie spasowana.

zlozyli wszystko do kupy. ogolnie jakby troche inaczej sprzeglo lapalo ,ale in plus

ale dodatkowo jak wsiadlem od razu wyczułem ze mi pedal hamulca zaczal wibrowac . sa to lekkie wibracje jak stoje na swiatlach i trzymam hamulec.sa to bardzo lekkie wibracje, takie smyranie po nodze.
    podobne jest na pedale gazu ale jeszcze lżejsze (przy jezdzie ze stala predkoscia)

ma ktos pomysl co sie stalo po zlozeniu auta do kupy??

Komentarz

• abstinent
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4842
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

xtremesystems

a ze słownikiem nie da się pisać :shock: :idea: :?:

Komentarz

• jankowski-uno
        Classic
        • 2010
        • 11

Wyluzuj, to nie Maybach.

Komentarz

• xtremesystems
          RS
          • 2010
          • 2254
          • Hyundai

sprawa rozwiazana. u sku#$@yna ZIMNEGO wmawiali mi ze to podcisnienia w silniku

janko to nie maybach

ale.....zle zamontowany filtr powietrza.....u bednarka naprawili w 5 minut.u ZIMNEGO chcieli wziac auto na tydzien

bede kolo zimnego to pojde do kierowniczki salonu na skarge bo to co sie tam wyczynia przechodzi wszelkie granice

Komentarz

Pracuję...