Kolego ok. 60 zł kosztuje w jedną stronę osobówką do zjazdu Trzciel. Pojechałbym A2.
TEMPERATURA SILNIKA WSKAZANIE
Zwiń
X
-
TEMPERATURA SILNIKA WSKAZANIE
Witam mam taki problem odnosnie temperatury silnika po podpieciu vcds-a inna jest pod wskazaniem programu a duzo wyzsza pokazywana na zegarach na 70 C na vcds a juz 90 na zegarach gdzie szukac rozwiazania moze czujnik temperatury walniety . Po skanie auta 0 bledow.
Jeszcze jedno pytanie co zalacza lampke w schowku przednim bo mi po zapaleniu swiatel caly czas sie swieci az lampke podswietleniowa nadtopilo.
-
-
Zamieszczone przez MerkucjoWitam mam taki problem odnosnie temperatury silnika po podpieciu vcds-a inna jest pod wskazaniem programu a duzo wyzsza pokazywana na zegarach na 70 C na vcds a juz 90 na zegarach gdzie szukac rozwiazania moze czujnik temperatury walniety .
Wszystko i tak sprowadza sie do wymiany jednego elementu bo to sa 2 czujniki w 1 obudowie.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Merkucjojest pod wskazaniem programu a duzo wyzsza pokazywana na zegarach na 70 C na vcds a juz 90 na zegarach->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz