MMJP, zmien dealera, jak dzwonili do mnie z policji po kradziezy samochodu ojca, to dzwonili ze zwyklego telefonu stacjonarnego oraz komorki ( pani ktora prowadzila sprawe ).
Zwykle z zastrzezonych numerow dzwonia ludzie, ktorzy maja bardzo roszczeniowe podejscie do zycia - i sa to glownie namolni teleankieterzy oraz sprzedawcy wynalazkow w postaci encyklopedii i innych. Jak ktos sie ma do mnie dodzwonic, to sie dodzwoni ... Tyle odnosnie tego EOT'a
Zwykle z zastrzezonych numerow dzwonia ludzie, ktorzy maja bardzo roszczeniowe podejscie do zycia - i sa to glownie namolni teleankieterzy oraz sprzedawcy wynalazkow w postaci encyklopedii i innych. Jak ktos sie ma do mnie dodzwonic, to sie dodzwoni ... Tyle odnosnie tego EOT'a

ale skąd to się wzięło u Ciebie to nie wiem, może wiązka złamana albo wilgoć? Możesz sprawdzić przewody, logicznie patrząc lewe drzwi są najczęściej otwierane więc usterka po tej stronie może wynikać właśnie ze wspomnianego wyrobienia, podobnie jak czasem wiązka wycieraczki tylnej w klapach
Komentarz