odblokowywanie tylnych drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Krisso_ks5
    Classic
    • 2013
    • 1

Zamieszczone przez Cromka
    Nie do końca masz rację - przy eksporcie nie dolicza się podatku, masz też liczne zniżki w wielu sklepach internetowych, więc wychodzi to dużo taniej: 9 x 3,3 to niecałe 30 zł, przesyłkę można znaleźć całkiem tanio - pole manewru pozostaje.
    Tak nie dolicza sie owszem ale nikt w USA oficjalnie nie sprzeda Amsoil do Polski bo straci licencję i dowidzenia plus kary umowne.
    Chyba ze masz na mysli kogos kto ma wójka ciocię który to wyśle i kupi taniej gdzieś tam na miejscu i wyśle do Polski a tutaj nie opłaci podatku , VAT-u itp.
    Ale dalej nikt nie zwolni towaru z podatku w USA .

Ale myślę że takie inicjatywy by się na pewno spotkały z interwencją importera.

Oczywiście mówimy o legalnym imporcie a nie o prywatnych zakupach bo tutaj to wiele ludzi kupuje nadal w USA takimi sposobami.
    Ale jak paczka stanie na cle to ta znizka wyjdzie każdemu 4 literami w przenośni i dosłownie :lol:

Zamieszczone przez Seed
    ja mysle, ze Pizdziek juz dostal palpitacji jak elemenateur wszedl z tanim Amsem. Tylko czekac jak bedzie olejowa zmiana trendu zainicjowna przez Pizdzka.

Nie spokojnie juz sie przyzwyczaiłem ze moje trendy są na bieżąco brane śledzone i brane pod uwagę oraz wdrażane do oferty przez różnych jak to określa sie tutaj "handlarzy". :lol:

Zamieszczone przez Cromka
    Teraz włożę kij w mrowisko - dla dużych forów internetowych, można u importera wywalczyć rabat dochodzący do 30%!!!
    Jak masz na myśli produkty branży smarnej to nie ma takiej opcji.
    Nie wiem jakie produkty masz na mysli.

Tak że proponuję zejść na ziemię bo AMS ma cene bardzo dobra :-)

Pozdrawiam
  • makowy
    Classic
    • 2012
    • 1

Witam,
    Problem z ustawieniem odblokowanie tylnych drzwi.
    Auto po odpaleniu blokuje drzwi - jest ok. Po wyłączeniu silnika - wysiadam i muszę 2x otworzyć klamką od wewnątrz - to też ok.
    problem że gdy wyciągam torbę z tylnego siedzenia - muszę najpierw z kluczyka odblokwać drzwi.
    Czy istnieje możliwość aby po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki - odblokowały się wszystkie drzwi - tak aby dało się je otworzyć z zewnątrz?

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

makowy, zawsze możesz sobie od środka przed wyjściem odblokować drzwi przyciskiem przy zapalniczce :wink:
      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

makowy, masz przycisk ryglowania, dodatkowo jak jest mfd to ustawiasz automatyczne zamykanie (pow 20km/h) i otwieranie po wyciągnięciu kluczyka

Komentarz

• Biszczu
          RS
          • 2011
          • 5567

zawsze można podpiąć auto pod kompa i wyłączyć ryglowanie drzwi
          "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• demmsi
            Elegance
            • 2011
            • 966
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

No są w sumie chyba 2 opcje z tego co pamiętam:
            1. Odryglowywanie drzwi po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
            2. Jest też coś takiego jak Selektywne Odblokowywanie Drzwi. Działa to tak że są odblokowywane tylko drzwi kierowcy lub para drzwi przednich.

Najlepiej spojrzeć VCDsem :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...