Zamieszczone przez piotrek_os
[O2] Stuki w prawym kole
Zwiń
X
-
[O2] Stuki w prawym kole
Ja tam wolę pozycję w O1... Tylko szkoda, że w O1 są tak strasznie niewygodne fotele :?Tagi: Brak
-
[O2] Stuki w prawym kole
Witam,
Mam problem z przednim zawieszeniem, podczas jazdy gdy dojeżdżam do skrzyżowania czy ronda i hamuje to w przednim prawym kole coś zaczyna stukać, ale dopiero wtedy gdy już prawie wyhamuje do zera.Podczas normalnej jazdy lub hamowania np. ze 100km/h do 60km/h nic nie stuka, nic nie ściąga, żadnego bicia na kierownicy nie ma tylko słychać odgłos stukania i do czasu do czasu pisk. Byłem u mechanika, na trzepaczkach i nic nie stwierdzono. Wymieniłem łączniki stabilizatorów bo myślałem, że to pomoże, ale dalej jest to samo. Może ktoś się już z tym spotkał. :?: :evil: Auto ma 145tys. km przejechane.Była OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm
-
Wszystko jest całe i w porządku. Klocki tez były sprawdzane i nic. Juz szlag mnie trafia jak to słyszę. Może ktoś miał podobny problem :?: Tak tylko przy hamowaniuByła OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Komentarz
-
U mnie wpadł kamień. Był po wewnętrznej stronie tarczy na dole miedzy tarcza a klockiem.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Xan86, moja dziewczyna mówi, że od dwóch tygodni ma podobny problem, ale jeszcze nie miałem czasu się nim zająć. :PPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Deo, jak byś odkrył co jest przyczyna to daj znać :twisted:Była OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Komentarz
Komentarz