fsi problem z ukladem paliwowym

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzen75
    Classic
    • 2010
    • 19

AdamB, co ci powiem....ułamek sekundy zagapienie :roll:
  • chrypo
    Drive
    • 2009
    • 42

witam mam pytanie czy jak bym w moim 1.6 fsi mial uszkodzona pompke cisnieniowa paliwa ta przy silniku to powinien mi wyskoczyc jakis blad? poniewarz mam taki problem ze auto jak sie nagrzeje to przy stalych obrotach czy to na luzie czy jakimkolwiek biegu lekko faluja obroty nie widac po obrotomierzu ale ja wyczowam czy ktos mial juz taki problem i wie co z tym zrobic? swiece zmienione cewki tez ok filtry ok wody w zbiorniku nie ma

Komentarz

• TomekRs
      RS
      • 2011
      • 1670

Re: fsi problem z ukladem paliwowym

Zamieszczone przez chrypo
      witam mam pytanie czy jak bym w moim 1.6 fsi mial uszkodzona pompke cisnieniowa paliwa ta przy silniku to powinien mi wyskoczyc jakis blad? poniewarz mam taki problem ze auto jak sie nagrzeje to przy stalych obrotach czy to na luzie czy jakimkolwiek biegu lekko faluja obroty nie widac po obrotomierzu ale ja wyczowam czy ktos mial juz taki problem i wie co z tym zrobic? swiece zmienione cewki tez ok filtry ok wody w zbiorniku nie ma
      *poniewaŻ

Komentarz

• tomus7
        RS
        • 2010
        • 1896
        • Peugeot

Re: fsi problem z ukladem paliwowym

Zamieszczone przez octaviars1
        Zamieszczone przez chrypo
        *poniewaŻ
        Chłopak cierpi " Dysleksja to nie choroba, którą można wyleczyć. Dyslektykiem jest się na całe życie. Dlatego ważne jest wyćwiczenie różnych strategii postępowania, dzięki którym dysleksja nie będzie przeszkadzać w życiu codziennym. " a Ty się czepiasz :wink:
        ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
        http://www.bunkry.pl/pl/index.html
        a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
        http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
        Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

• german81
          L&K
          • 2010
          • 1414
          • Octavia II combi (1Z5)
          • AUQ 1.8 20VT 180 KM
          • BZB 1.8 TSI 160 KM

z tego co pamientam to w fsi jest czujnik cisnienia paliwa na listwie i jesli by sie cos działo z pompa wyskiego cisnienia to by wywalało bład
          diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

Pracuję...