To sa malutkie wkreciki pod uszczelka, co tu przezywac :|
[O1] Skoda Octawia 1.6 55kw 250tys km zla emisja spalin
Zwiń
X
-
[O1] Skoda Octawia 1.6 55kw 250tys km zla emisja spalin
Witam wszystkich.
Dzisiaj mialem przeglad samochod i problem byl z emisja spalin za wysoka koles mi kaza sie przejechac i troszke go przegazowac na jakims dlugim odcinku i tak zrobilem i po 10 min wrocilem i emisja spalin bylo w normie
Pytanie brzmi Czemu tak sie stalo moze zly katalizator bo do poj 1.6 a nie od 1.6-2.0 rok temu zmienialem albo lampa sonda albo tlumik do dupy
Dziekuje z gory
-
-
Re: Skoda Octawia 1.6 55kw 250tys km zla emisja spalin
Zamieszczone przez longiermartinWitam wszystkich.
Dzisiaj mialem przeglad samochod i problem byl z emisja spalin za wysoka koles mi kaza sie przejechac i troszke go przegazowac na jakims dlugim odcinku i tak zrobilem i po 10 min wrocilem i emisja spalin bylo w normie
Pytanie brzmi Czemu tak sie stalo moze zly katalizator bo do poj 1.6 a nie od 1.6-2.0 rok temu zmienialem albo lampa sonda albo tlumik do dupy
Dziekuje z gory
Najpierw jednak trzeba sprawdzić kompresję, może jeszcze nie jest tak źle.Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez longiermartinDzisiaj mialem przeglad samochod i problem byl z emisja spalin za wysoka koles mi kaza sie przejechac i troszke go przegazowac na jakims dlugim odcinku i tak zrobilem i po 10 min wrocilem i emisja spalin bylo w normieO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz