brak nawiewu absów i inne.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Johny Bakker
    Classic
    • 2010
    • 3

Może i ja się ustosunkuję :szeroki_usmiech
    do tematu.
    Kryzys faktycznie jest juz odczuwalny. Widze to po kondycji moich klientów. Niestety zaczynają sie sypać. Na razie jeden strategiczny poszedł, inni mniejsi jeszcze sie bronią, ale widzę, że jest nie halo. Tylko oficjalnie lepiej nie wiedzieć.

Poza tym juz mam pewne info, że może być cienko z pensją. Bo wiadomo... kryzys. mogę zarabiać od jakiegos najbliższego miesiąca mniej

A jak to było kilka postów wyżej:
    1. jest grupa ludzi która sprzedaje - im więcej sprzeda, tym więcej zarobi i jest bardziej chwalona - nieważne, że złapie klientów, których na to nie stać - liczy się wynik - prezes od sprzedaży weźmie premię i pochwałę
    2. Jak ci klienci nie podołają - jest druga grupa ludzi - od windykacji - im bardziej skutecznie będa ściągać należności tym lepiej się wykażą - liczy się wynik ale ten odwrotny - prezes od windykacji weźmie premię i pochwałę

Czy kryzys, czy nie sprzedaz musi być. A, że ten na końcu go tylko odczuje.... Taki świat
  • krez88
    Classic
    • 2009
    • 6

Dzisiaj podczas jazdy zapaliła się na 5 sekund kontrolka ABS, zatrzymałem się na parkingu przekręciłek kluczyk ABS się zaświecił i już nie zgasł. Ruszyłem samochód i zorientowałem się że nie mam nawiewu, światła palą sie tylko pozycyjne, nie mam spryskiwaczy, kierunkowskazów ,zaczęła mrugać kontroka hamulców. Predkościomierz nie działał ale za to kontrolka ilści paliwa latała jak szalona. Auto troszke szarpało na 2gim biegu ale spokojnie dojechałem do domu. Wieczorkiem chciałem podpiąć Skodzinke pod VAGa ale wyskoczyło braku komunikacji ; ( dziwne ze światła awaryjne działają a kierunkowskazy juz nie chcą. Auto normalnie odpala kontrolka ładowania gaśnie.
    Prosze o pomoc- kilka miesiecy temu miałem problem z przekażnikiem 109-wymieniłem i wszystko działało ja należy

Komentarz

• kabanos
      RS
      • 2011
      • 4544
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Cuda jakieś?

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• krez88
        Classic
        • 2009
        • 6

cudownie to bym chciał aby jutro rano działało :P

Komentarz

• alxxx
          RS
          • 2010
          • 1823
          • Octavia I (1U2)
          • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Zamieszczone przez kabanos
          Cuda jakieś?
          A może brak po prostu fizycznego połączenia na jakieś złączce? Jak auto parę latek ma to kable miejscami też lubią wyglądać "kwitnąco"
          VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
          Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• krez88
            Classic
            • 2009
            • 6

znajomy twierdzi że to od stacyjki. Macie Panowie pomysł jak sprawdzić czy jest ona w 100% sprawna?

[ Dodano: Wto 24 Sty, 12 16:42 ]
            diagnoza- kostka stacyjki nie lączy wszystkich złaczy- 45 zl i auto chodzi jak nowe

Komentarz

Pracuję...