[O2] Problem z alarmem DOG 70

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gottpl
    Classic
    • 2013
    • 18

a wejdź w sterownik silnika - zobacz co jest w adaptacjach
  • krissos
    Elegance
    • 2011
    • 840
    • Honda
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

W aucie zamontowany został alarm DOG 70 wraz z odcięciem zapłonu i domykaniem szyb.
    Zdarzało się podczas jazdy alarm gubi kartę i auto na parę sekund gasło (kontrolki się zapalały i za chwile gasły) i było dobrze. Jeśli jechałem drogą to mniejszy problem ale jak to się działo na skrzyżowaniu to już tragedia i tak samo rano przy odpalaniu było tak że trzeba było poczekać parę minut aż zobaczy kartę. Sprawdziłem z inną kartą i to samo się działo. Pojechałem z reklamacją wymienili moduł diodę i kartę na nową nic nie pomogło dalej to samo. Pojechałem ponownie i zmieniłem odcięcie zapłonu na odcięcie rozrusznika (bezpieczniej bo nie zgaśnie podczas jazdy) założona została dioda na przewodach od domykania szyb bo podobno to mogło wysyłać jakieś błędy. Na szczęście podczas jazdy już auto nie gaśnie, ale dalej jest problem komunikacji z kartą bo słyszę pikanie że alarm szuka karty. Co to może być??

[ Dodano: Czw 02 Lut, 12 22:46 ]
    Nie ma osoby która by pomogła rozwiązać problem??
    "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
    ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

Pracuję...