rozrusznik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qrzechu
    Classic
    • 2013
    • 23
    • Octavia I combi (1U5)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

rozrusznik

Po co w ogóle porównywać duże auto klasy premium ze Skodą? Czesi nie do tego aspirują, nawet jeśli podnoszą jakość materiałów, spasowanie, niezawodność, etc. to robią dokładnie to samo co większość innych liczących się producentów, ale w tych samych segmentach.

Bawiły nie te wszystkie testy kombiaków Superba z Mercedesem E, które prezentowała prasa jakiś czas temu. Udowadniano, że zamiast kombiaka premium, można spokojnie kupić Skodę :lol: :diabelski_usmiech
    Ciekawe co na to klienci, bo czy ktoś kogo cudem stać na Superba może sobie kupić Mercedesa? I odwrotnie, czy majętny klient planujący zakup prestiżowego auta, wyda o połowę mniej kasy na Skodę? Przecież partnerzy biznesowi zerwą z nim kontrakty, kancelaria prawna wypowie umowę, a kochanka więcej nie da :diabelski_usmiech
    http://miastowielun.ovh.org
  • sawus1990
    Classic
    • 2011
    • 30

rozrusznik

Witam!
    Mam do wymiany rozrusznik, orientuję się może ktoś jaki pasuje do modelu Skoda Octavia 2.0 benzyna 2003r? Pozdrawiam i dziękuję.

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

Re: rozrusznik

Zamieszczone przez sawus1990
      Witam!
      Mam do wymiany rozrusznik, orientuję się może ktoś jaki pasuje do modelu Skoda Octavia 2.0 benzyna 2003r? Pozdrawiam i dziękuję.
      a nie lepiej dać ci do regeneracji :?:

Komentarz

• sawus1990
        Classic
        • 2011
        • 30

Być może i tak ale obecnie przebywam za granicą i nie mam pojęcia czy da się naprawić czy trzeba nowy. Więc próbuję się przygotować na najgorsze, dlatego potrzebuję odpowiedzi aby nie tracić pózniej niepotrzebnie czasu

Komentarz

• krisoctav
          Rider
          • 2008
          • 417

najlepiej wyciągnąć ten co masz w aucie i będziesz wiedział jaki masz model a różnią się nieznacznie
          numer z etki 02M 911 023

[ Dodano: Nie 05 Lut, 12 16:54 ]

Komentarz

• Deco
            Rider
            • 2008
            • 612

ja mam do sprzedania rozrusznik boscha do O1 2,0, jak coś to mogę go tanio odsprzedać.

Komentarz

Pracuję...