Niestety tak. U mnie jest to samo... A swoja drogą ta kierownica wqrza mnie nieziemsko oczywiście w ASO mówią ze jest cud malina..
Wspomaganie układu kierowniczego.
Zwiń
X
-
Wspomaganie układu kierowniczego.
Podczas ostatnich mrozów zauważyłem problem ze wspomaganiem układu kierowniczego. Mianowicie podczas kręcenia kierownicą w obie strony słychać straszne charczenie i w tym momencie wyrzuca płyn hydrauliczny ze zbiorniczka korkiem wlewowym ale wspomaganie działa. Po odkręceniu korka wlewowego okazuje się że w zbiorniczku robi się piana z płynu hydraulicznego. Po dolaniu płynu i przejechaniu kilku kilometrów problem znika a po nocy znowu jest to samo.
Czy ktoś może doświadczył już tego typu awarii? Jak się z tym uporać?
-
-
Re: Wspomaganie układu kierowniczego.
Zamieszczone przez RaymondPodczas ostatnich mrozów zauważyłem problem ze wspomaganiem układu kierowniczego. Mianowicie podczas kręcenia kierownicą w obie strony słychać straszne charczenie i w tym momencie wyrzuca płyn hydrauliczny ze zbiorniczka korkiem wlewowym ale wspomaganie działa. Po odkręceniu korka wlewowego okazuje się że w zbiorniczku robi się piana z płynu hydraulicznego. Po dolaniu płynu i przejechaniu kilku kilometrów problem znika a po nocy znowu jest to samo.
Czy ktoś może doświadczył już tego typu awarii? Jak się z tym uporać?
Komentarz
-
Komentarz