Wspomaganie układu kierowniczego.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TomekF
    Classic
    • 2009
    • 12

Niestety tak. U mnie jest to samo... A swoja drogą ta kierownica wqrza mnie nieziemsko oczywiście w ASO mówią ze jest cud malina..
  • Raymond
    Classic
    • 2007
    • 26

Podczas ostatnich mrozów zauważyłem problem ze wspomaganiem układu kierowniczego. Mianowicie podczas kręcenia kierownicą w obie strony słychać straszne charczenie i w tym momencie wyrzuca płyn hydrauliczny ze zbiorniczka korkiem wlewowym ale wspomaganie działa. Po odkręceniu korka wlewowego okazuje się że w zbiorniczku robi się piana z płynu hydraulicznego. Po dolaniu płynu i przejechaniu kilku kilometrów problem znika a po nocy znowu jest to samo.
    Czy ktoś może doświadczył już tego typu awarii? Jak się z tym uporać?

Komentarz

• mobi65
      Rider
      • 2009
      • 291

Re: Wspomaganie układu kierowniczego.

Zamieszczone przez Raymond
      Podczas ostatnich mrozów zauważyłem problem ze wspomaganiem układu kierowniczego. Mianowicie podczas kręcenia kierownicą w obie strony słychać straszne charczenie i w tym momencie wyrzuca płyn hydrauliczny ze zbiorniczka korkiem wlewowym ale wspomaganie działa. Po odkręceniu korka wlewowego okazuje się że w zbiorniczku robi się piana z płynu hydraulicznego. Po dolaniu płynu i przejechaniu kilku kilometrów problem znika a po nocy znowu jest to samo.
      Czy ktoś może doświadczył już tego typu awarii? Jak się z tym uporać?
      wczoraj kolege dopadlo to samo ale w audi 80 wywalalalo co pewien czas , niestety pompe wspomagania musialem mu wymienic i od teraz spokoj

Komentarz

Pracuję...