....aż wstyd tak żadko zaglądać na forum ale muszę szybko to zmienić ops:
Plan na ten rok zrealizowany:
- PRZYCIEMNIONE SZYBY TYŁ 8)
- WYMIENIONE NIESZCZĘSNE USZCZELKI CAŁY KOMPLET PLUS "NAPRAWA BLACHARSKA" WNĘK BO USZCZELKI MOCNO WYTARŁY DO PODKŁADU LAKIER
- USUNIĘTA RDZA NA DRZWIACH I PROGU :szeroki_usmiech (jak robić to już całość aby posłużyło i cieszyło oko dłużej)
- NOWY AKUMULATOR - mocniejszy niż standardowy Skody :P
- OŚWIETLENIE ZMIENIONE NA LED W KABINIE :P
Kolejne plany to:
- modyfikacja silnika czyli tzw chip tuning - zbieram oferty :wink:
- zakup opon letnich i tu prawdopodobnie z 16 przeskoczymy na 17 a może 18 :twisted: i oczywiście w parze z nowymi felgami a tu dylemat mam spory bo nic mi się nie podoba :roll:
- jeszcze przed zimą planuję obkleić folią przezroczystą progi (wnęki). Folia kupiona ale znów problem z pogodą/czasem etc. Powód obklejenia - 2 dzieci
- zasłużyć na wlepę OCP :diabelski_usmiech
Niebawem wrzucę fotki obiecane od lipca :?
Plan na ten rok zrealizowany:
- PRZYCIEMNIONE SZYBY TYŁ 8)
- WYMIENIONE NIESZCZĘSNE USZCZELKI CAŁY KOMPLET PLUS "NAPRAWA BLACHARSKA" WNĘK BO USZCZELKI MOCNO WYTARŁY DO PODKŁADU LAKIER
- USUNIĘTA RDZA NA DRZWIACH I PROGU :szeroki_usmiech (jak robić to już całość aby posłużyło i cieszyło oko dłużej)
- NOWY AKUMULATOR - mocniejszy niż standardowy Skody :P
- OŚWIETLENIE ZMIENIONE NA LED W KABINIE :P
Kolejne plany to:
- modyfikacja silnika czyli tzw chip tuning - zbieram oferty :wink:
- zakup opon letnich i tu prawdopodobnie z 16 przeskoczymy na 17 a może 18 :twisted: i oczywiście w parze z nowymi felgami a tu dylemat mam spory bo nic mi się nie podoba :roll:
- jeszcze przed zimą planuję obkleić folią przezroczystą progi (wnęki). Folia kupiona ale znów problem z pogodą/czasem etc. Powód obklejenia - 2 dzieci
- zasłużyć na wlepę OCP :diabelski_usmiech
Niebawem wrzucę fotki obiecane od lipca :?
Komentarz