[Roomster Sport] Problem z czujnikiem parkowania tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dawidoff32
    Classic
    • 2012
    • 6

mariom122, Nie tak do końca , chciałbym zobaczyć ten nowy schemat bo według obecnego na stronie LR to są dwa plusy jeden zasilanie stałe i podpięte po bezpieczniku do akumulatora kabel czerwono-czarny a drugie zasilanie po kluczyku podpięte do kabla zasilającego wtryskiwacze kabel czerwono-biały .
    No chyba że ta zmiana to przeniesienie plusa stałego z bezpośrednio od akumulatora do skrzynki bezpieczników w kabinie .
    sławek
  • maslak
    Ambiente
    • 2011
    • 151

Witam wszystkich po zimie pojawił mi się problem, początkowo myślałem ze zamarznięty lód ale ...mrozu nie ma problem jest tzn. po wrzuceniu wstecznego cały czas mam sygnał ciągły jakby była przeszkoda ,a na wyświetlaczu radia, pokazuje że po prawej stronie przeszkoda (tzn skala zbliżeniowa na maksa)
    Dzięki za pomoc pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

trzeba sprawdzić działanie czujników i temat się wyjaśni :idea:
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• revolta12
        Drive
        • 2010
        • 49

no ja tez tak miałem, szczególnie jak myłem samochód to po tym gdzies ten jeden czujnik wariował, moze sie rozszczelnił albo cos innego, i był ciągle sygnal ciągły. sprawdziłem który to czujnik i go wymieniłem. kupiłem uzywany na allegro, bodajze 50 zl z przesylka i juz rok działa oki, bo wiem ze nowy orginał byl jakis drozszy sporo. pozdro

Komentarz

• TomekRs
          RS
          • 2011
          • 1670

nie wpadl Ci czasem czujnik w obudowe?

Komentarz

Pracuję...