Hej.za ile poszlyby felgi stalowe oryginalne skody.przejechane na nich kilka tysiecy km.kusza mnie na zime Rial Milano
Zywotnosc turbo ASV po regeneracji?
Zwiń
X
-
Zywotnosc turbo ASV po regeneracji?
Czesc,
Dzis padlo na mnie - po 275.000km turbina w moim ASV skończyła współpracę.
Ze względu na koszty zdecydowałem się na regenerację plus oczyszczenie dolotu, intercoolera i nowy zawór EGR (stary miał dosc od ok. 100.000km).
Jaka jest przeciętna trwałosc turbin po dobrej regeneracji?
Zakładam że auto jest eksploatowane normalnie, moc standardowa.
Pozdrawiam,
Tomek
-
-
natash, tam gdzie ja oddaje tubiny juz mi zrobili par tubin które maja teraz przebiegu po regeneraci po 100-150 tys i nic sie nie dzieje nie gwirzdza nie puszczaja oleju .ale tez sie zdarzylo par bubi ze nawet auta dobrze sie nie odaliło a uszczelnienie puscil ale wiecej było tych poprawnie zregenerowanych . co do czesci na jakich oni to rocia to mnie nigdy to nie intersowało grunt ze nigdy po wyjezdzie od mnie nie miałem reklamaci ,ale tak jak powiedziałem zdarzyło sie pare bubi i musieli poprawiac w ramach gwarancidiagnostyka vag 602-614-253
Komentarz
-
-
Ja mam regnerowana w Turbo-Tec w Jaworznie: http://www.turbo-tec.eu/pl/
Co prawda robił to jeszcze Maicroft, ale daja 24 miesiace gwarancji i wyglada, ze robote robia profi, bo wszystko jest ok od chyba 20 tkm. Nie wiem jak sprawa z nimi wygladala, czy nie bylo cos poprawiane, reklamowane czy jak. Bo z drugiej strony Maicroft ich nigdzie nie poleca.Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
Komentarz