no i :?: bo był na forum :roll:
alarm/kierunkowskazy
Zwiń
X
-
alarm/kierunkowskazy
Witam. Mam problem z alarmem i kierunkowskazami jednocześnie, a mianowicie: podczas gdy zamykam samochód z pilota, jednocześnie włączając alarm, migacze powinny się zaświecić i zgasnąć natomiast u mnie lewa strona jest w porządku, a prawa świeci się nieustannie po włączeniu alarmu, co mógłbym z tym zrobić? jak to naprawić? proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
-
wysiada ci prawdopodobnie przerywacz pod włącznikiem awaryjnych podobną sytuacje miałem u ojca w skodzie , tam dla odmiany dwa sie zapalały ,
gdy to sie stanie odłacz przerywacz, zobacz co sie stanie , jak kierunki zgasna to wymiana na nowy
a alar masz fabryczny czy dokładany ? zdjęcie pilota moezsz wrzucic ?jest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
alarm masz dokladany , nie jest fabryczny
pada centralka alarmu , albo wymiana na nową , albo odłączenie od kierunkowskazów , ale to polsrodek
centralka moze dalej , poodlaczeniu od kierunkow, dzialac, moze tez powodowac rozladowanie akumulatora , wlacznei sie alarmu
ma juz swoje lata , takie piloty byly montowane 5-7 lat wstecz, a to juz dosc dlugo jak na alarm
mozesz podjechac do kogos z tczewa w celu zalozenia alarmu a jakby ci sie chcialo to moge ci takowy zalozyc , kontakt na priv
a w sumie jak masz jakiekolwiek pojecie o elektryce w aucie to sam zalozyszjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m3ch4nickpomozesz czy mam sam kopac w samochodzie?ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
wsiadz do srodka , wlaczaj i wylaczaj alarm i sluchaj gdzie "cyka"
trzeba to poprostu znalezc , jak komus sie nie chcialo , to tak jak kolega pisze pewnie pod kierownica w okolicy bezpiecznikow
jesli komus sie chcialo zakladac porzadnie , to pozostaje szukaniejest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Witam. Centralka to czarna skrzynka trochę większa od paczki papierosów. Montują przważnie za bezpiecznikami lub za plastykiem przy nogach kierowcy. Do przecięcia 2 żółte przewody i po sprawie. Przedtem, zanim przetniesz sprawdź czy na włączonych kierunkowskazach pojawia się w nich napięcie. Pozdrawiam.Witek
Komentarz
-
Komentarz