tu był capslock

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adas77
    Classic
    • 2013
    • 8

tu był capslock

Zamieszczone przez Tobi77
    Czy ktoś z OCePków ma może w ofercie systemy sufitów podwieszanych? Potrzebuję wygłuszyć pokój.
    Zrób zwykły stelarz pod płyty kartonowo-gipsowe, między stelarz a sufit napakuj wełny mineralnej (kolega wyżej reklamował że ma tanio) przykręcamy płyty i gotowe
  • MANIEK11
    Classic
    • 2011
    • 33

tu był capslock

Witam wszystkich.
    Zabrałem sie za przelutowanie rezystorów w liczniku i chciałem zdjąć tarcze i ten biały plastyk a nie mogłem, bo nie mozna bez tego dostac sie do tych rezystorów. Jak zdjąć cały ten przód???

Przesłałem zdjecia jak to wygląda, odpiołem wskazówki, zaczepy a on nie chciał zejsc wogole. Co trzeba jeszcze odczepic lub odkrecic?? Jak pozniej wsadzic skazowki?? Czekam na waszą pomoc, bo ten licznikk juz mnie doprowadza do szału

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Najpierw zdejmij pokrętło do kasowania dziennego przebiegu.Ściśnij końcówkę od strony płyty drukowanej i wyciągnij w stronę tarcz.Potem szczypcami wyprostuj blaszane zaczepy,aby centralnie pasowały w otwory.następnie z boku odbezpiecz plastikowy czrny zaczep,unieś plytę leciutko i odbezpieczaj po kolei białe,plastikowe zaczepy znajdujące się przy silniczkach obrotomierza,szybkościomierza i na środku płyty.Delikatnie,bez szarpania i wszystko wyjdzie.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• MANIEK11
        Classic
        • 2011
        • 33

a co to za końcówka którą masz scisnąć?? A te blaszki nie są do wyswietlacza??

[ Dodano: Czw 01 Mar, 12 16:40 ]
        a te pokretło od kasowania km się wyciąga ?? [pociąga sie do góry czy jak]

Komentarz

• McGan
          RS
          • 2010
          • 3574
          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez MANIEK11
          a te pokretło od kasowania km się wyciąga ?? [pociąga sie do góry czy jak]
          Zamieszczone przez JanuszSz
          Najpierw zdejmij pokrętło do kasowania dziennego przebiegu.Ściśnij końcówkę od strony płyty drukowanej i wyciągnij w stronę tarcz.
          Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
          Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

Pracuję...