Różne objawy nowej dziwnej choroby mojej niuni :]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pejot
    Classic
    • 2010
    • 6

Panowie zapoznajcie sie z tym! http://biznes.onet.pl/nie-widac-cie-...8,1,news-detal
  • korpal
    Ambiente
    • 2008
    • 168

Witam jak to bywa zimą coś się musi wydarzyc w moim szkodniku :] najpierw zaczelo zawieszać mi turbo pozniej po pierwszym odpalanieu auto od nocy przy pierwszym hamowaniu pedal wpada dosyc głeboko i niunia prawie nie hamuje po czym jest ok :/ ostatnio zauwazylem ze mi troche ubylo plynu chlodniczego :/ odkrecam zeby dolac a tam niezle podcisnienie sie zrobilo pssssss i poziom znowu w normie(i tak co chwile ) ? przez 3 miechy wymielilem gruche a raczej grzechotke tyle z niej zostalo :] przepływke , turbo do czyszczenia i dzisiaj wymienilem g62/g2 bo padło :] mam juz docha ;] jak by byl ktos tak mily i rzucil okiem na moje logi i pomogl mi dojsc do ladu z moja turbawka to bede bardzo wedzieczny

p.s przewody wygladaja ok n75 chyba tez :P no i byl tylko jeden bład przeładowania

17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation
    P1557 - 35-10 - - - Intermittent

pozdrawiam

na 3

na 4

Komentarz

• TomekRs
      RS
      • 2011
      • 1670

odłączać*

Komentarz

• german81
        L&K
        • 2010
        • 1414
        • Octavia II combi (1Z5)
        • AUQ 1.8 20VT 180 KM
        • BZB 1.8 TSI 160 KM

korpal, jesli turbo jest czyste to podmien n75 z n18 i zrób jazde prubna jak bedzie dalej przeładowywał to masz sztange zle wyregulowana .jestem na 90%pewien ze masz za krótka sztange ale zeby wykluczyc te 10% podmien n-ki.
        diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

Pracuję...