Odnośnie roweru to celuję w specializeda stupjumper lub enduro :diabelski_usmiech
Stumpjumper sztywniak czy full (fsr)? Porównując do enduro to chyba full? Chociaż jakby nie było to i tak dwa różne rowery :idea:
Ja tam jestem skrzywiony na sztywniaki :P Nie ma to jak piekące z bólu nogi na zjazdach od utrzymywania roweru :twisted:
fsr aczkolwiek abstinent przekonywał mnie do ultra lekkiego sztywniaka ale jeżdżąc poprzednio na rowerze który miał po 200mm skoku to jakos tego nie widzę :szeroki_usmiech
Witam mam pytanie zapalił mi się czek silnika. Podobno nawalił mi zawór ciśnieniowy przewietrzenia silnika n85 lub n75 w skodzie octavi 2000 rok silnik 2.0 benzyna,cały czas syczy a podobno nie powinien. Gdzie można taki kupić.
Tak mi powiedzieli w serwisie. Mam właśnie z tym dylemat co to za zawór. Na komputerze pokazuje się właśnie taki komunikat że jest błąd przewietrzenia silnika więc sądzę że to ten zawór za niego odpowiada.
spróbuj organoleptycznie odnaleźć miejsce gdzie syczy - sprawdź w okolicy przepustnicy (może ten mały wężyk podciśnienia się odpiął lub pękł) ewentualnie okolica serwa?
To tak na początek z moim umiejętności wróżbiarskich
Komentarz