uszczelka a glowica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ph13
    Classic
    • 2013
    • 9

uszczelka a glowica

spacewalker, dzięki za rozjaśnienie sprawy pilotów. Po prostu jakoś na allegro pełno sterowników i pilotów T91R, a myślałem, że cyfrowy lepszy czy coś. Ale skoro może nie działać, ze wszystkimi piecami to szukam analogowy.

Pilot T91R, jak rozumiem nie będzie działał z analogowymi centralkami?

Timer totalnie mi nie potrzebny, dowiedziałem się, że piloty od T90 wyświetlają informację zwrotną za pomocą mrygnięć diody, więc super. Co do sterowania z MFA to jak będzie to fajnie, ale ja mam auto zawsze w zasięgu widoku lub pilota.

Dzięki za schemat! Czyli jednak po stronie pasażera. To w takim razie zestawy z Golfa czy Touran'a powinny z grubsza podchodzić plug-n-play.

No to aż takiej fabryki nie potrzebuję. bo też uważam, że silnik warto rozgrzać jak już i tak się grzeje "wodę". Bez przesady piecyk 5kW pownien dawać sobie radę z niespełna 8 litrami płynu.
  • konrad1986
    Drive
    • 2011
    • 43

uszczelka a glowica

mam problem jakiś czas temu strzeliła mi uszczelka pod głowica samochód ma przejechane ok 300000 planowałem wymienić rozrząd i kilka innych rzeczy mechanik twierdzi ze jak to uszczelka to przydało by się od razu oddać głowice do remontu... Co robić? Jak sprawdzić czy to jest naprawdę konieczne??
    KOnr@D

Komentarz

• tomus7
      RS
      • 2010
      • 1896
      • Peugeot

W przypadku wymiany uszczelki wymakane jest planowanie (szlifowanie) głowicy, po takim przebiegu warto sprawdzić stan zaworów gniazd itd
      ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
      http://www.bunkry.pl/pl/index.html
      a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
      http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
      Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

• konrad1986
        Drive
        • 2011
        • 43

fachowiec który prawdopodobnie zajmie się głowica powiedział ze za 480zl jest w stanie to ogarnąć czy warto jest za ta kasę to robić??
        KOnr@D

Komentarz

Pracuję...