[O1] Brak podswietlenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marbieg
    Classic
    • 2012
    • 23

[O1] Brak podswietlenia

Właśnie się sugerowałem wykresem Tony065 ale tam ma jednomasę. Co do sprzęgła to liczę się z tym, że kiedyś padnie ale lepiej później No nic, na chwilę obecną postaram się zrobić komplet logów ( o ile pogoda dopisze) i pomyślimy co wtedy robić. Jak się okaże, że jest ok to zarażę swojego AHF A jak się okaże lipa to trzeba będzie się przemęczyć do następnej zimy. Dzięki wszystkim za pomoc i cenne informację.
    P.S. U Was tuner też więcej kasował za to że auto jest w 216 w porównaniu do seryjnego?
  • DanielOctavia
    Rider
    • 2011
    • 432

[O1] Brak podswietlenia

Mam taki problem iz nie swieca sie pokreta od nawiewow i gniazdo popielniczki i teraz pytanie czy to bezpiecznik jak tak to ktory ops: a moze to zarowki i terez pytanie jak sie do nich dostac ? i jak by to byly zarowki to gdzie moge takie dostac ?
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

• Octan
      Rider
      • 2006
      • 653

Przede wszystkim, należy użyć szukajki. To nie jest trudne

Komentarz

• Ziomus1987
        Ambiente
        • 2007
        • 202

Nie musisz tego rozbierać jak chcesz wymienić żarówkę...wystarczy "wydłubać" środkowe pokrętło. Mi się już dwa razy spaliła ta żaróweczka

W sklepie motoryzacyjnym, na stacji za 1zł około.

Co do bezpieczników to masz gdzieś schemat na forum musisz poszukać..
        Szukam pracy

Komentarz

• wojtass
          Rider
          • 2007
          • 473

Witam a ja mam mianowicie taki problem. otoz brak u mnie podswietlenia climatronica,przyciskow od szyb iraz podswietkenia zegarow tak jakby ktos sciemnil na maxa sciemniacz nie reaguje co to moze byc?

Komentarz

• Ziomus1987
            Ambiente
            • 2007
            • 202

Hmm u mnie był taki problem, że nie działała mi ta regulacja ale wyjąłem ten pierdolnik i po prostu wyczyściłem tam "styki" i działa już z 3 lata :szeroki_usmiech

Rozebrałem przełącznik i śrubokrętem zdrapałem nagar :wink:
            Szukam pracy

Komentarz

Pracuję...