Tak.
Według opisu masz centralny zamek z systemem SAFE. Na wlepie w bagażniku masz wyposażenie 4F1.
Ale sterowanie z pilota centralnym masz już dokładane?
mam pytanie, chce wymienic podnosnik szyby. Kupilem na alledrogo niby do mojego modelu. Ale widzialem tez w necie, ze nie wszystkie maja rodzaj przelaczania - modul komfortu. Czy jesli moj kupiony tego nie ma to znaczy, ze nie beda mi sie szyby domykac z kluczyka czy w ogole nie ruszy szyba? Jestem zielony w tej kwestii, a kupilem Magnet Marelli myslac, ze dobry z silnikiem
Wiem, wiem, ale jak sie okazalo dostalem podnosnik z silnikiem i chodzimi o to jak sprawdzic. Czy, zeby sie szyby domykaly to w silniku od podnosnika cos jest? Mam nowy podnosnik z silnikiem, padl mi stary podnosnik Mysle, ze linki, bo stsry silnik chodzi, ale szyba przy zamykaniu haczy, wiec pewnie linki. a boje sie, ze jak rozbiore drzwi to sie okaze, ze zonk Podnosnik dobry, ale silnik od podnosnika nie ten. Bo myslalem, ze nie ma roznicy z modulem komfortu czy bez ten podnosnik, ze za to odpowiada kompter a nie silnikod podnosnika
Wymieniasz sam podnośnik silnik przekładasz stary inaczej nie będzie działało chyba, że ten zakupiony ma identyczny opis co jest u Ciebie. Dodatkowych czujników w podnościku nie ma
Komentarz