Zamieszczone przez piotras74
[O1] dorobienie kluczyka
Zwiń
X
-
[O1] dorobienie kluczyka
Witajcie, mam pytanie gdzie w Łodzi jest dobry punkt w którym można dorobić kluczyk drugi bo kupiłem skodę z jednym a drugi by się przydał. Pytałem mojego mechanika to powiedział że trzeba jakiś defender dorobić i do tego zwykły kluczyk, nie scyzoryk to zawołał ok 500zł. W związku z tym moje pytanie brzmi czy znacie jakiś dobry punkt w Łodzi w którym dorobić można takowy kluczyk troszkę taniej ?
Bardzo dziękuję za pomoc
Pozdro i miłego dnia
-
-
W Łodzi jest firma JMA z pewnością "u źródła" będzie taniej lub dostaniesz namiary do odpowiedniego punktu.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekTale żeby ten defender czy coś takiego też można było tam dorobić czy dostroić ?:-)
W Twoim samochodzie dokodowanie kluczyka do immobilisera nie stanowi większego problemu.
Nowy, czysty transponder + PIN + VAG i auto pali na nowym kluczyku
Mam znajomego w Tuszynie, który też bez problemu ogarnie temat.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
-
Witam
Ja dorabiałem kluczyk w salonie. Zapłaciłem 160 zł. Wraz z zmianą kodu mobilajzera u Bednarka na szczecińskiej. Miałem identyczna sytuację. Teraz jak znajdzie poprzedni właściciel kluczyk to nic nim nie zrobi bo mobilajser jest inny. Polecam. Dokonują od razu wpisu do książki. Jeżeli to Ciebie nie zadowala to trochę taniej dorabia w warsztacie w Pabianicach na Łaskiej. Ja wolę w salonie bo masz wtedy orginał. Czas oczekiwania w salnie to ok 3 dni. Bo na miejscu nie mają surowców. Zgłaszasz i oni się kontaktują z Tobą że mozesz podjechać na zakodowanie ok 40 min. PozdrawiamWyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Tak na marginesie nie ma potrzeby zmieniania kodu immo w celu uniemożliwienia uruchomienia samochodu starym kluczykiem, ponieważ kod immo nie do tego służy. Podczas kodowania kluczy do samochodu wystarczy wykasować klucze które były zakodowane i zakodować tylko te, które się aktualnie posiada i po problemie.// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
Mi sami zaproponowali zmianę immobil. Nie musialem nic dopłacać.Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pebMi sami zaproponowali zmianę immobil. Nie musialem nic dopłacać.
Zmiana immobilisera, to wymiana licznika, a zmiana pinu to zmiana w zawartości pamięci licznika.
Myślę, że serwis nie ma możliwości edycji zawartości pamięci.
Z pewnością dopisali tylko nowy kluczyk, a w momencie kodowania nowego kluczyka wszystkie inne kluczyki nieobecne przy kodowaniu nowego kluczyka są już nieaktywne.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
Komentarz