brak reakcji na piloty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zdzislaw_broda
    Classic
    • 2013
    • 6

brak reakcji na piloty

Hej ho Dzięki za spota, było, jak zawsze zresztą, OK.

kecaj, dzięki za diagnostykę.

Następny, to tak jak rozmawialiśmy, że niewykluczone, że na świeżym powietrzu
  • tomba75
    Classic
    • 2012
    • 12

brak reakcji na piloty

Witam!
    Mam problem centralny zamek nie reaguje na piloty od początku jak kupiłem furkę i postanowiłem sie zabrac za to!
    Z klucza wszystko się super otwiera ,szyby domykają i otwierają! Po podpięciu VAGa próbowaliśmy zakodować kluczyki ale brak reakcji!Kupiłem sprawną wkładkę- pilot uzywkę ,zamieniłem grotami i ten pilot tez nie jest widziany przez odbiornik! piloty maja częstotliwość 434 i taki też dokupiłem!elektryk mi radzi zamontować osobne piloty i nową centralkę!Czy oprócz tego wyjścia mozecie mi coś doradzić czy to moduł komfortu coś nie halo czy coś innego,chciałbym piloty z kluczykiem a dodatkowe breloki mi nie leżą!

Komentarz

• djwyrebas
      Ambiente
      • 2011
      • 214

stawiam na 90% komfort skoro mimo kodowania brak reakcji.
      gazu, bo dogania nas starość!

Komentarz

• Krzych
        Rider
        • 2005
        • 671

Zapraszam do Katowic, z pewnością opanujemy.
        DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
        www.chiptuning.katowice.pl
        DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA

Komentarz

• karolw2
          Drive
          • 2010
          • 49

Najlepiej jak byś podał nr kluczyka jaki posiadasz i nr komfortu. ??? Bo np na pilocie może być napisane 434 MHz a w rzeczywistości działa na 433,92MHz (np pilot 1JO 959 753N) i takiego kluczyka już nie da się zakodować. Więc raczej masz nowszy kluczyk-pilot który nie chce się dogadać z układem komfortu. Ja kupiłem 5 pilotów zanim trafiłem na właściwy i kodowanie bez VAG dwoma kluczykami-pilotami trwało 10 s.

Komentarz

Pracuję...