[O1] Gniazdo zapalniczki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cichy192
    Classic
    • 2014
    • 7

[O1] Gniazdo zapalniczki

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ight=lod%F3wka popatrz tu : kiedys ten temat przerabialiśmy .
  • Robbo94
    Classic
    • 2012
    • 33

[O1] Gniazdo zapalniczki

Witam. Jesli temat juz byl to sorry, szukajka mi nie wyszukala ;P. mam taki problem bo nagle przestalo dzialac gniazdo zapalniczki. obwodka podswietlajaca sie swieci ale pewnie jest na innym obwodzie tak mysle. wiecie jak sie dostac do tegoz gniazda od srodka jakos i jak ja naprawic??

Komentarz

• pablokinah
      Rider
      • 2010
      • 574

Jak masz tylne elektryczne szyby to blokada tylnych szyb wyłącza również zapalniczke wyłączasz blokade i działa.
      jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• Robbo94
        Classic
        • 2012
        • 33

pablokinah, Haha, dzieki za pomoc. nie mialem pojecia ze blokada szyb odlacza gniazdo. Dzieku wielkie

Komentarz

• fryta1979
          Ambiente
          • 2010
          • 188

To jest myk co? Tez kiedys sie na to nadzialem ... Wszystkie bezpieczniki przejrzalem :-)))) i jeszcze czemu ta zapalniczka pod podlokietnikiem?

Komentarz

• adrian23
            Classic
            • 2012
            • 23

Panowie a moze wiecie gdzie jest bezpiecznik od zapalniczki przy biegach w 02 bo chcialem zamontowac cb i niechcacy wpadl mi srubokret do gniazda zabaliczki zrobil zwarcie i zapalniczka wogole nie dziala

Komentarz

• endryu
              RS
              • 2006
              • 3773
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez adrian23
              Panowie a moze wiecie gdzie jest bezpiecznik od zapalniczki przy biegach w 02
              W skrzynce bezpieczników z lewej strony-bok deski rozdzielczej. Bezpiecznik nr 24 o wartości 25A (kolor biały-przeźroczysty).
              O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
              O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
              =================================================

Komentarz

Pracuję...