Zamieszczone przez Northeusz
spolszczenie do MFD2 dx
Zwiń
X
-
spolszczenie do MFD2 dx
Panowie jestem tutaj na forum dopiero od 10 min. jesli ten temat juz byl to wybaczcie i pomóżcie... Kupilem ocytavie 2 2005 roczni i chcialbym spolszczyc cale radio MFD2 dx czy ktos moze mi w tym pomoc bo walcze z tym i nic
[ Dodano: Czw 28 Cze, 12 22:20 ]
i czy jest mozliwosc spolszczenia komp.pok. miedzy l,icznikami
-
-
Zamieszczone przez adrian23bo walcze z tym i nic
poszukaj na allegro kogos kto to robi i już
MaxiDota nie radziłbym spolszczać
było :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
maxi dot to rozumiem jest komp pok.?? tak kolega sa czrodzieje na allegro ale chcialem zrobic to samemu nie odplatnie przeciez jest tego troche na forach tak jak walczylem z mapa 17 plyt zrypalem ale juz 18 smiga jak zloto i to samo chce zrobic ze spolszczeniem... pytlko potrzebuje jakich zyczliwych normalnych ludzi do pomocy
[ Dodano: Pią 29 Cze, 12 21:46 ]
kurcze dziwne warunki panuja natym forum zero pomocy ... mam tez motor i jestem zalogowany na gixerze i tam wystarczyu tylko zaczac temat i juz jest z 10 podpowiedzi... wiele sie jeszcze musicie uczyc
[ Dodano: Czw 19 Lip, 12 00:07 ]
Panowie caly czas walcze z polski meni na mfd 2 i co pobiore jakies niby sprawne spolszczenie to jednye co mi wyskakuje to to co na zdjeciach?? moze jakies rady??
[ Dodano: Czw 19 Lip, 12 00:09 ]
lub taki komunikat
[ Dodano: Czw 19 Lip, 12 00:10 ]
a jak juz sie zakonczy to wgrywanie to jest takie cos
[ Dodano: Czw 19 Lip, 12 16:57 ]
dalej panowie no jakies sugestie
Komentarz
-
Komentarz