[O1] Katalizator?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dudek1967
    Classic
    • 2009
    • 9

[O1] Katalizator?

Zamieszczone przez ruwado
    Mickul, mówisz o kieszonkowym sx240? Wg. Ciebie jet wystarczający dla amatora?
    Mówię o SX150. Aparaty SX240 to takie sprzęty, którym niestety nie ufam - mam takiego Olympusa i mój telefon robi lepsze zdjęcia, niestety.

Takie zdjęcia robił mój kieszonkowy Olympus, wart 999zł - ogólnie tragedia:

PicturePush is a free high quality photo hosting service. You can upload, share with your friends and tag your photos.
  • mirsce
    Classic
    • 2007
    • 3

[O1] Katalizator?

Jeżdżę octavią 1,6 AKL benzyna +gaz i od paru dni autko chodzi mi za głośno.Na podnośniku nie widziałem żadnej dziury w tłumiku ale podczas jazdy gdy dodam gazu słychać dudnienie od strony tłumików nawarstwia sie to jeszcze mocniej gdy jadę ponad 120kmh .Słyszałem od znajomego że to może być KAT ,ŻE SIĘ POSYPAŁ i zapycha tłumik.
    Proszę o pomoc.
    mirsce

Komentarz

• Remark
      Ambiente
      • 2010
      • 108

Zamieszczone przez mirsce
      Słyszałem od znajomego że to może być KAT ,ŻE SIĘ POSYPAŁ i zapycha tłumik.
      Witam.

Może tak być, że to początek "zapychania", bo przy niedrożności układu wydechowego, trudno rozwijać wspomniane przez Ciebie prędkości. Skoro dysponujesz kanałem to poproś kogoś o pomoc i osłuchaj to dokładnie , zdiagnozowanie wypalonego katalizatora nie jest trudne.

Na pewno nie będzie miał z tym problemu fachowiec od tłumików , a koszt zapewne minimalny.

Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...