wkład lusterka do o2 po FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • felipee84
    Classic
    • 2011
    • 10

Jednak pozostałem przy nc+ wziąłem silver + z mulitiromem za 74 miesięcznie ,Ale nieźile ze mna zagrali rano pan zaproponował mi jako specjalną promocje golda z hbo na cały okres za 79zł miesięcznie później jak dzwoniłem to powiedzieli że nie ma takiej opcji no to poprosiłem silvera nie będą w ci..a mnie robić .Po długim namyśle najbardziej nie chciało mi się zmieniać tych dekoderów ,a Polsat też mnie wkurzył bo niby multiorom za darmo ale już za sagem trzeba płacić 5zł miesięcznie
  • kris75
    Ambiente
    • 2010
    • 217

Witam,
    problem wydawać by się mogło jest mały ale straciłem lusterko oraz obudowę kierunku po lewej stronie w mojej octavii. Jak zacząłem szukać zamienników (bo w ASO kosztuje pewnie kilkaset zł sam wkład) to trochę się pogubiłem i tak czy ktoś może podpowiedzieć, czy wkład od superba z rocznika 2012 jest taki sam jak do O2 po FL i czy jest to taki sam wkład jak do O2 przed FL? A moze ktoś ostatnio kupował jakiś zamiennik do tego modelu i mógłby polecić?

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

kris75, pasują wkłady z Superba 2 do O2FL

Lewy (4F0 857 535 AF)
      Prawy (8F0 857 536 AE)

jak dobrze pamiętam gieu miał wkłady w O2FL z Superba 2
      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• Mr0czny
        Elegance
        • 2009
        • 948
        • Octavia III (5E3)
        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

w O2 przed FL jest inne lusterko niż w FL (IMO przed FL ma ładniejszy kształt

Z tego co widziałem na allegro to O2FL i SUperb 2 maja takie same wkłady.

Zobacz dokładnie po numerach w ETKA Online

Komentarz

• kris75
          Ambiente
          • 2010
          • 217

dzięki już sprawdzam a ktoś coś wie na temat zamienników chodzi mi o ich jakość?

Komentarz

• Bro-car_pl
            Classic
            • 2012
            • 39

Z zamiennikami różnie bywa- tyczy sie to zarówno części układu zawieszenia jak i pozostałych elementów. Podstawowa sprawą jest budżet jaki posiadasz na tym cel,zamienniki są tańsze,ale często jakość-... No różne są opinie
            www.bro-car.pl - Części samochodowe.

Komentarz

• maselek2
              Drive
              • 2011
              • 90

kris75

OCTAVIA II 11/2008-
              SUPERB II 3/2008–

3T08521A => szkło lusterka oryginał w ASO 320pln
              3T0857537GRU => nakładka lusterka oryginał ASO 156pln

Nie wiem jak w skodzie, ale w poprzednim aucie miałem zamiennik szkła i od siebie nie polecam.
              Inny odcień niż oryginał i bardziej oddalało
              Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Komentarz

• gieu
                Rider
                • 2009
                • 607
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Kris75 szukaj wkładu o nr 4F0-857-535-AF (lewe, asferyczne, podgrzewane).
                Takie wkłady są w: O2FL i S2 oraz w nowych Audicach - zobacz poniższe obrazki.
                W salonie Audi nowy taki wkład kostuje 300-310 zł (nie wiem jak w Skodzie). Na Allegro spokojnie znajdziesz je używane, w bardzo dobrym stanie w cenie do 100 zł.
                Staraj się szukać wkładów stosunkowo młodych wiekiem - nie wiem czy to powszechna i poważna przypadłość, ale na naszym forum kilku kolegów pisało, że z upływem czasu spada moc grzania wkładów (nie pamiętam dokładnie w czym był problem, być może chodziło tylko o zaśniedziałe styki).

Ja mogę zaoferować Ci swój wkład (pod koniec 2011 r. założyłem fotochromy), prawy już znalazł nabywcę, lewy cały czas u mnie. Stan idealny. 70 zł + wysyłka. Jak Ci odpowiada to zapraszam na priv.
                Załączone pliki
                Octavia II FL 1.4TSI Rosso Brunello

Komentarz

• anthrax
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 137
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Mam podobny problem kierowca dostawczaka rozwalił mi lusterko i zamierzam wymienić całość. Czy ktoś się orientuje czy te składany z doświetlaniem ma tę samą wiązkę czy inną. Dużo z tym zachodu by ewentualnie przerobić. przydało by się takie światełko .

Komentarz

• micho_m
                    Rider
                    • 2011
                    • 528
                    • Octavia III (5E3)
                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Roboty trochę jest, zeby zrobic jak ori. Poszukaj na forum ktoś juz to przerabial.
                    Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
                    www.nawmar.pl

Komentarz

• andrzej1962
                      L&K
                      • 2010
                      • 1306
                      • Octavia III combi (5E5)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                      • DADA 1.5 TSI 150 KM

Gdzieś wcześniej na forum pisałem o tym jak mi zap................ prawy wkład we wrocku. Na alledrogo znalazłem nowy zamiennik. Jeździ do dzisiaj. Kupiłem przejeżdżając przez poznań tutaj www.skoda-sis.pl

Komentarz

Pracuję...