Panowie, jak czytam jakie osiągi macie w temacie spalania Waszych skodolotów to mi szczęka spada na glebę. Moje BKD po wirusie średnio spala po mieście/obwodowej 3 miasta/załączonej klimie - 8l/100km. Nie powiem, używam sobie na pedale przysłowiowego gazu notorycznie zmniejszając jego kąt do podłogi, czas zmiany owego kąta również nie należy długich. Więc nie dziwne, że nie mogę zejść do sześciu litrów na sto. Czasem z rana jak jadę do pracy i mam nastrój na PSJ (6:00, w większości obwodnica trójmiejska na pełnym przelocie) to na szafie mam wynik 5.4, czyli pewnie można, tylko ile :diabelski_usmiech ?
[O1] Demontaż kratki nawiewu bocznej (lewej) - jak ?
Zwiń
X
-
[O1] Demontaż kratki nawiewu bocznej (lewej) - jak ?
Witam,
ktoś kiedyś popsuł żaluzje w kratce nawiewu i teraz "chodzą" tylko ostatnie skrajne.
Mam nową kratę i chciałbym wymienić tą zepsutą.
Teraz pytanie jak to zrobić ? Robił już to ktoś z was? Jak pozbyć się obecnej ?Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
-
-
Jak da się zauważyć kokpit jest "miekki" należy wziąć średni płaski wkrętak i przy rogu ramki ugiąć trochę kokpit i między palec a kratkę włożyć wkrętak i delikatnie podważać tak by przypadkiem kokpitu nie uszkodzić. Ramka powinna swobodnie wyskoczyć z zatrzasków i jak odskoczy to już palcami ją wydobyć i następnie centralnie prosto wepchnąć nową kratkę na miejsce. I pozostaje się cieszyć wszystkimi ruchomymi żeberkami kratki
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
lukas_jg, Pozdrawiam.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016