szyb u nich nie przyciemniałem ale szyby wymieniałem i uzupełniałem żywicą ubytki. W tych zadaniach zdali egzamin. Mogę śmiało powiedzieć, że się znają na robocie. Podejrzewam że szyby dobrze przyciemnią.
[O2] Szukam Instrukcji do Alarmu MOBITEL CAN
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Szukam Instrukcji do Alarmu MOBITEL CAN
Poszukuje instrukcji obsługi do alarmu MOBITEL CAN 001, nie wiem czy te oznaczenie 001 jest prawidłowe i jest potrzebne. Alarm był dokładany w ASO, pilot w scyzoryku.
Jak ktoś ma będę wdzięczny.
p.s. Pytałem w ASO w którym było montowany alarm i już nie mają takich instrukcji. Auto O2 2006
-
Komentarz
-
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
chyba jestem ślepy bo nie widzę odp. pod tym linkiemZamieszczone przez piotrek_gdy
Komentarz
-
-
A macie w swoich autach z zamontowanym tym alarmem wyprowadzenie, ten mikro włącznik do programowania alarmu, gdzie to się znajduje? wiem, ze głupie pytanie ale czy w ogóle to macie gdzieś upchnięte, czy tylko sama diodę.
Komentarz
-
Komentarz
-
jeśli mówicie o przycisku, ktorym mozna rozbroic alarm, to jest on zintegrowany z dioda, a dokladniej po dnią
Pozdrawiam
KuCyK
Komentarz
-
u mnie przycisk jest schowany i jest niewidoczny, myślę że jeśli ktoś ma ten alarm musi mieć również przycisk i jak w moim przypadku jest oddzielnie niż dioda
Komentarz
-
A może ktoś podrzucić zdjęcie tej diodki z przyciskiem lub samego przycisku, może być na priv. Majstrowaliście coś tym przyciskiem przestawialiście parametry alarmu? Zazwyczaj z tego co widzę to centralka alarmu jest wrzucona za Barteza, i jest dobrze widoczna więc to takie kosmetyczne zabezpieczenie.
Komentarz
-

Komentarz