podrzewany fotel i cos jeszcze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • woytec
    Classic
    • 2014
    • 1

Witam
    Poszukuję telewizora najchętniej LCD/LED w rozmiarze 26-40'. Może komuś zalega. Ważne żeby miał wejście VGA (PC). Może być uszkodzony dźwięk lub wypalone pixele. Nie musi mieć wodotrysków. wystarczy pilot i funkcja sleep. Potrzebuję do podłączenia do kamery monitoringu. Proszę oferty kierować na pw Pozdrawiam.
  • BONCZEK
    Classic
    • 2012
    • 1

posiadam w swojej O1 podgrzewane fotele, a raczej 1 podrzegwany kierowcy, pasażera nie grzeje, zagladam pod siedzenie a tam kostka i porozpinane kable,
    może ktoś bardziej kumaty powie mi od czego te kable tam są i który byłby do fotela i gdzie go podłączyć
    drugi problem to mam pytanie co moze być przyczyna tego że po odpaleniu silnika piszczy cos w środku ( jakby gwizd) taki słyszalny do momentu zagrzania silnika, nic sie nie wyswietla nic sie nie dzieje tylko coś piszczy

Komentarz

• oolsztyniak
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 6653
      • Superb II combi (3T5)
      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez BONCZEK
      drugi problem to mam pytanie co moze być przyczyna tego że po odpaleniu silnika piszczy cos w środku ( jakby gwizd) taki słyszalny do momentu zagrzania silnika, nic sie nie wyswietla nic sie nie dzieje tylko coś piszczy
      może łożysko na wiatraku umiera i dlatego piszczy?
      Wyłącz wentylator i sprawdź czy dalej piszczy.
      Zamieszczone przez BONCZEK
      posiadam w swojej O1 podgrzewane fotele, a raczej 1 podrzegwany kierowcy, pasażera nie grzeje, zagladam pod siedzenie a tam kostka i porozpinane kable,
      może ktoś bardziej kumaty powie mi od czego te kable tam są i który byłby do fotela i gdzie go podłączyć
      Analogicznie do tego co masz pod fotelem kierowcy. Podłącz tak samo.
      Była O2 RS 190 km / 436 Nm
      Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

Pracuję...