[O1] Dodatkowy pilot 433mhz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Grzesiullo_OCP
    Classic
    • 2010
    • 12

Dziękiu za wyczerpujący opis. Tyle napisałeś,że pytań brak. Jak widzę obsługa jest intuicyjna i nie ma z nią trudności. Interesował mnie zasięg pilota, ale mnie podbudowałeś już. Z okna mam jakieś 100m. także już widzę, że załączy bez problemu.
    Przy dziecku ten system to bajka także nic tylko korzystać.
    Jakie masz spostrzeżenia odnośnie spalania paliwa? Czy Webasto znacząco podnosi spalanie czy nie ma znaczącego wzrostu?
    Grzesiullo_OCP
  • Rudd
    Ambiente
    • 2009
    • 151

Witam serdecznie

Mam kluczyk z pilotem do mojej o1, niestety pilot od zdalnego sterowania umarł. Wiem, że moge kupić nowy (używany) kluczyk, albo chociaż część górną - pilota.
    Ale moje pytanie brzmi, czy jestem wstanie dokupić i zaprogramować osobny pilot (bez kluczyka), 2-przyciskowy który będzie niezwiązany z kluczykiem i będzie funkcjonował jako dodatkowy brelok? Oczywiście wszystko u mnie działa na częstotliwości 433mhz.

Pozdrawiam
    B,C 1.8T

Komentarz

• TomekKR
      Classic
      • 2012
      • 8

W instrukcji do obsługi Vag-a wyczytałem przykład o programowaniu innego obcego pilota do swojego auta wyposażonego już w zamykanie pilotem. Tak wiec da się to zrobić - potrzeba tylko trochę wiedzy i oczywiście interfejs. Myślę, ze spece, którzy montują alarmy też by sobie z takim zadaniem poradzili.
      Tomek

Komentarz

• Rudd
        Ambiente
        • 2009
        • 151

Zaprogramować pilota będę umiał, kabelek posiadam - więc tutaj nie ma problemu.
        Chodzi mi o to, że piloty o których piszę są na aukcjach dostępne, ale są one raczej do bram, a nie otwierania auta. No chyba że ktoś zmieni moje myślenie. http://allegro.pl/listing.php/search...g=pilot+433mhz
        B,C 1.8T

Komentarz

• tomy_2000
          Rider
          • 2011
          • 277
          • Octavia I combi (1U5)
          • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

podjedz tam gdzie dorabiają klucze i tam zaprogramują ci jaki chcesz. Ja za 250 zł zrobiłem sobie scyzoryk
          MEBLE KUCHENNE www.meblefox.pl
          laurenek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...9243&highlight

Komentarz

Pracuję...