DSG6 czy DSG7?
Problem z rozruchem ciepłego silnika
Zwiń
X
-
Problem z rozruchem ciepłego silnika
Witam!
Kupiłem urządzenie ułatwiające rozruch ciepłego silnika. Jednak instrukcja jest przystosowana do innego samochodu. Proszę o instrukcję montażu tego cuda ( pod jakie kolory podpinać kable). Przy urządzeniu są 2 białe, 1 niebieski, 1 czerwony. Z góry dzięki za pomocMaciek*
-
-
Ludzka głupota mnie zadziwia....Zamieszczone przez MaciekBJa wiem że silnik ma zapalić od strzała chodzi mi dokładnie o oszukanie ecu
Chłopaki... widać, że na siłę chce sobie "popsuć" silnik, to niech to robi.
BTW. Jeżeli jest jakaś usterka, to się ją naprawia, a nie próbuje "oszukać ecu"Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
co masz na myśli popsuć silnik poczytaj na innych forach i jaszcze nikt nie popsuł silnika masz tylko przez chwile zwiększoną dawkę paliwa i dużej grzeją świece bo komp dostał sygnał że jest bardzo niska temperatura temat do zamknięcia auto gada jak trzeba pozdrawiamZamieszczone przez dominik9420Ludzka głupota mnie zadziwia....Zamieszczone przez MaciekBJa wiem że silnik ma zapalić od strzała chodzi mi dokładnie o oszukanie ecu
Chłopaki... widać, że na siłę chce sobie "popsuć" silnik, to niech to robi.
BTW. Jeżeli jest jakaś usterka, to się ją naprawia, a nie próbuje "oszukać ecu"Maciek*
Komentarz
-
Komentarz