no Panie wymiata, ale bez kury nie bedzie rosolu :-P
problem z fabrycznym alarmem
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
problem z fabrycznym alarmem
witam
mam do Was pytanko
jak zakodowac alarm fabryczny foxa w mojej octavce
po zamknieciu samochodu fabrycznym kluczykiem zapala sie dioda alarmu ale nie "uzbraja" sie alarm
samochodzik byl 2 tygodnie odlaczony od zasilania
kiedys facet mi go kodowal za pomoca kluczyka w stacyjce ale niestety juz go nie ma i nie ma gdzie podjechac zeby ktos sie zajmowal takimi starymi alarmami(fox chyba Dog)
pozdrowionka
-
Fox to nie jest fabryczny alarm...
Poszukaj sobie instrukcji do tego alarmu na elektrodzie
Komentarz
-
niestety byl on montowany jako fabryczny tzw dedykowany
jestem pierwszym wlascicielem samochodu i taki byl wraz z nim gdy odbieralem go z salonu
Komentarz
-
Dedykowany to nie to samo co fabryczny. Fabryczny alarm montuje fabryka, a ty miałeś dokładany przez salon. To są 2 różne rzeczy. Zerkałeś na forum elektrody w poszukiwaniu instrukcji?
Komentarz
-
tak ale nie wiem jaki to model alarmu bo nigdzie nie ma napisane nawet na fakturach ani na wyposazeniu
szukalem jak kodowac alarmy foxa ale znalazlem tylko jeden i nie bylo to kodowanie takie jak u mnie kodowal ten facet
Komentarz
-
saczo, podjedź do kogoś kto montuje alarmy samochodowe to ci to zakodujeprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
bylem wlasnie u kilku gosci i nikt nie zna sie na foxach i nie wiem gdzie mozna by uderzycZamieszczone przez piotrek_gdysaczo, podjedź do kogoś kto montuje alarmy samochodowe to ci to zakoduje
Komentarz
-
Trzymaj kolego :-)
Instrukcje do wszystkich autoalarmów :-)
Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
Komentarz